NaslovnicaVijestiSimeone pronašao zamjenu za Griezmanna u Atleticu

Simeone pronašao zamjenu za Griezmanna u Atleticu

Diego Simeone, trener Atletica iz Madrida pronašao je zamjenu za Griezmanna, koji je već viđen kao novi igrač Barce, tvrde italijanski mediji.

Dani Paola Dybale u Juventusu su gotovo izvijesno odbrojani, a novi izazov za argentinskog nogometaša mogao bi da bude prelazak u Atletico Madrid, prenosi Tuttosport.

Kako se navodi, Diego Simeone je za sunarodnjaka spreman da plati svih 110 milijuna eura koliko će Madriđani dobiti od Barcelone za “već viđeni” transfer Antoinea Griezmanna, a ni Juventus nema ništa protiv jer Dybala očigledno ne može da povede ekipu prema toliko željenom trofeju u Ligi prvaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Postoji opcija i da Juventus u transfer uključi i crnogorskog reprezentativca Stefana Savića, pošto je italijanskom prvaku potrebna “svježa krv” u odbrani.

Ipak, Atletico nije jedini koji želi Dybalu, tu su još, između ostalih, i Tottenham i Liverpool.

Transfer glasine: Coutinho od uprave zatražio bivšeg saigrača, United i Real prave veliku razmjenu, Lemar progovorio o svojoj budućnosti

Autogolovi drugi ‘najbolji strijelac’ Barce, evo šta na to kaže Valverde

Godine 2003. započeo je igrati nogomet, u dobi od 10 godina, a nakon devet godina u Institutu de Cordoba, započeo je svoju profesionalnu karijeru 2011. godine, također u Institutu.

Nakon sezone u Argentini, Dybala se preselio u Palermo u 2012. U sezoni 2014/15 bio je najbolji asistent Serie A. Nakon dobrih partija u Palermu, preselio se u Juventus 2015. godine. Izabran je u idealni tim Serie A za sezonu 2015/16, dok je po izboru udruženja europskih sportskih medija – ESM, izabran u momčad godine za sezonu 2016/17.

Zbog kreativnog načina igre, tehnike, talenta i golgeterskog učinka dobio je nadimak La Joya (u prijevodu dragulj).

Dobio je talijansko državljanstvo 2012. godine, a mogao je igrati i za Poljsku i Italiju, ali je izabrao Argentinu, izjavivši da je oduvijek sanjao o igranju za Argentinu. Za reprezentaciju Argentine, debitirao je 13. listopada 2015. na utakmici protiv Paragvaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!