NaslovnicaVijestiSlavni trener kritikuje Ronalda i Messija: Oni ne znaju da gube!

Slavni trener kritikuje Ronalda i Messija: Oni ne znaju da gube!

Modrić je proglašen za najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA, a slavni trener kritikuje Ronalda i Messija, koji se nisu pojavili na svečanoj ceremoniji u Londonu. Ronaldo je bio u užem izboru za nagradu, uz Modrića i Salaha, dok Messi nije bio među prva tri igrača, što se posljednji put desilo još 2006. godine.

Italijanski trener Fabio Capello kritikovao je nogometaše Lionela Messija i Cristiana Ronalda, jer nisu prisustvovali dodjeli nagrade za najboljeg igrača svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Nogometaš Real Madrida i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izabran je sinoć u Londonu za najboljeg igrača svijeta, a ceremoniji nisu prisustvovali Messi i Ronaldo.

[su_bet365_100_bonus]

To je prvi put od 2007. godine i proglašenja Kake za najboljeg nogometaša svijeta, da tu nagradu nisu dobili Messi ili Ronaldo. Modrić je po dobijanju nagrade rekao da bi volio da su ceremoniji prisustvovali nogometaš Barcelone Messi i Ronaldo iz Juventusa.

Capello je kritikovao obojicu: “Ronaldovo i Mesijevo odsustvo je nepoštovanje prema kolegama nogometašima, prema FIFA i prema nogometnom svijetu. Možda su osvojili suviše nagrada i nikako ne vole da gube. U životu morate da znate kako da pobjeđujete i kako da gubite” rekao je Capello za španjolsku televiziju.

Modrić je nedavno proglašen i za najboljeg igrača Europe, na dodjeli nagrada UEFA u Monacu, a Ronaldo ni tada nije prisustvovao ceremoniji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!