NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Manchester City potvrdio novo pojačanje!

SLUŽBENO: Manchester City potvrdio novo pojačanje!

Službeno je napokon. Manchester City potvrdio svoje novo pojačanje na službenim stranicama. Evo tkoga je Pep Guardiola doveo u posljednjem danu prijelaznog roka. Melbourne City je potvrdio transfer Daniel Arzanija u prvake Premier lige, Manchester City sa posudbom u Celtic koja će biti realizovana danas.

SLUŽBENO

Arzanijevi očaravajući nastupi su privukli značajnu pozornost, a ovaj trnasfer prepoznaje njegov značajni potencijal dok u mu dopušta da ispuni svoj veliki san i da se natječe na najvišoj razinin u Europi.

Potencijal koji sada ima 19-godišnjak je uočen mnogo ranije, kada je 2016. godine otputovao u Akademiju Manchester Cityja kako bi trenirao pod vodstvom Patrick Vieire, tada trenera za mladu ekipu Manchester Cityja, prije nego što se vratio u Akademiju Melbournea.

[su_bet365_koeficijenti]

Direktor nogometnog saveza Manchester Cityja, Brian Marwood je bio umiješan u razvoj mladih Cityja već gotovo deset godina i vidi mnogo toga što mu se sviđa kod Arzanija.

“U kratkom vremenu, Daniel se razvio u jednog od najboljih mladih zvijezda u Australiji, a pokazao je i sirovi talenat, koji je potreban za uspjeh na najvišoj razini.”

[su_bet365_100bonus]

“Ovaj put je Aaron Mooy prvi puta vidio ovog igrača prije dvije godine, a sada smo svi sretni što je jedan tako veliki talenat iz Australije napravio ovaj transfer.”

Arzani prati stope zvijezde Premier ige i bivšeg Cityjevog miljenika AArona Mooya koji se 2016. godine preselio iz Melbourna u Manchester City, da bi nakon toga postao rekordno pojačanje za Huddersfield Town, gdje je od tada odigrao 80 utakmica, postigao osam golova i biva imenovan za najboljeg igrača godine u 2017. godini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!