NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Premier liga objavila najbolji sastav sezone!

SLUŽBENO: Premier liga objavila najbolji sastav sezone!

Po mnogima najzanimljivija liga svijeta, Premier liga, jutros je objavila najbolji sastav sezone. Ovo su najboljih 11 u Engleskoj, a među njima tek dva Engleza. Poražavajući podatak za njihov nogomet.

Među vratnicama – David De Gea

Po mnogima najbolji golman svijeta, David De Gea, jedini je predstavnik Manchester Uniteda u najboljoj postavi. Momčad koja je trenutno drugoplasirana u prvenstvu ima samo jednog predstavnika i to golmana, poražavajući podatak za Mourinhovu momčad. David De Gea po peti put se našao u najboljem sastavu godine.

Desni bočni – Kyle Walker

Najskuplji desni bočni u povijesti nogometa, došao je iz Tottenhama u Manchester City u transferu teškom 53 milijuna eura. U ovosezonskoj Premier ligi za sada je upisao 6 asistencija i osvojio svoju prvu titulu prvaka Engleske. Treći je ovo put da se Walker našao u najboljem sastavu godine.

Lijevi bočni – Marcos Alonso

Conteova momčad prošle je sezone osvojila Premier ligu bez previše muke, a ove sezone imaju samo jednog predstavnika u najboljem sastavu godine, a to je Marcos Alonso koji se u najboljoj momčadi sezone prvi put.

Stoperski tandem – Otamendi i Vertonghen

Vertonghen je jedan od trojice Tottenhamovih predstavnika u najboljem sastavu ove sezone, a njemu je ovo drugi put da se našao na ovom popisu, dok je Cityjev Otamendi u najboljem sastavu prvi put..

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Vezni red – De Bruyne, Silva, Eriksen

Kevin De Bruyne protiv Salaha vodi bitku za najboljeg igrača lige, ove sezone u Premier ligi zabio je 7 golova te ih 15 asistirao. Po mnogima ključni čovjek Guardioline momčadi i ključ ovosezonskog uspjeha. Kevin De Bruyne po prvi je put među najboljih 11 u prvenstvu.

Zajedno sa De Bruyneom, glavni kreator igre u Manchester Cityju je David Silva koji je ove sezone za sada zabio 8 te asistirao 11 golova u Premier ligi. David Silva drugi je put u najboljem sastavu sezone.

Tottenhamov playmaker Christian Eriksen po prvi put se našao u najboljih 11 Premier lige. Do sada je u prvenstvu postigao 10 golova te ih isto toliko i asistirao.

[su_bet_builder]

Napad – Aguero, Salah, Kane

Sergio Kun Aguero jedan je od 5 igrača Manchester Cityja u najboljem sastavu ove sezone. Nevjerojatno zvuči da je Kun Aguero prvi put u karijeri u najboljem sastavu Premier lige. Ove sezone u prvenstvu postigao je 21 gol te ih 6 asistirao.

Mo Salah igra najbolju sezonu u karijeri. Ne samo da je dominantan u Liverpoolu već bi Mo Salah mogao srušiti rekord Cristiana Ronalda iz njegove najbolje sezone u Engleskoj. Njemu je ovo također prvi put da je u najboljem sastavu u Premier ligi. Glavni je kandidat za nagradu najboljeg igrača lige, a statistika kaže da je do sada zabio 30 golova te asistirao 10.

Harry Kane, glavna zvijezda engleske reprezentacije i njihova perjanica ove je sezone zabio 26 golova u prvenstvu te ih 3 asistirao. Ima tek 24 godine, a ovo mu je već 4. put da je u najboljem sastavu sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!