NaslovnicaVijestiŠOK! Barca neće moći KUPOVATI u narednih pet transfer rokova, zbog VELIKE...

ŠOK! Barca neće moći KUPOVATI u narednih pet transfer rokova, zbog VELIKE GLUPOSTI vodećih ljudi?!

Čini se nevjerovatno ali je ipak istinito. Barcelona je sama sebi skočila u grlo i zbog gluposti vodećih ljudi u klubu bi mogli od strane UEFA-e dobiti suspenziju prema kojoj neće moći kupovati u naredne dvije i pol godine. O čemu se radi…

Barca neće moći

FIFA otvorila istragu protiv Barcelone i njezinog predsjednika Josep Maria Bartomeua koji je napravio gaf u intervjuu za poznati francuski Radio Monte Carlo gdje je rekao da se je njegov klub po prvi put u listopadu susreo s Antoine Griezmannom. Prvi čovjek ponosa Katalonije je to priznao vrlo jasnoi vrlo glasno, te je također, između ostalog, priznao da je Barcelona dva puta prekršila pravila Međunarodnog nogometnog saveza.

>> NAPRAVILI GREŠKU: Barceloni prijeti velika kazna zbog pregovora sa Griezmannom!

Iako španjolski zakon predviđa da kupac u slučaju isplate odštetnih klauzula ne treba razgovarati s prodavateljem, ali prema pravilima FIFA-e zabranjeno je kontaktirati igrača ili njegovog zastupnika izvan razdoblja transfer roka, također je zabranjeno sa igračem pregovarati osim ako mu je ostalo manje od šest mjeseci prije isteka ugovora. Naravno, u praksi klubovi obično krše oba pravila, ali je taj prekršaj teško dokazati. Osim ako ga… priznaju.

[su_bet365_100_bonus]

Nakon Bartomeuovih riječi FIFA je logično odmah otvorila istragu a glasine u engleskim, španjolskim i francuskim medijima, navode da  Barci prijeti strašna kazna. Zbog prethodnih presuda u ovom području u slučaju da će biti proglašeni krivim, automatski bi dobili  zabranu obavljanja kupovine u sljedećih pet transfer rokova, što bi bilo nevjerojatno bolno za Barcu. Kazna također prijeti Griezmannu, koji bi mogao biti suspendovan na tri mjeseca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!