NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKI TRANSFER: Europski velikan poslao ponudu od 60 miliona eura...

SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Europski velikan poslao ponudu od 60 miliona eura za Matea Kovačića!

Ovaj ljetni prelazni rok ne ide baš po planu kada je u pitanju Manchester United. U klub su stigla tek tri pojačanja, od kojih će vjerovatno samo Fred imati sigurno mjesto u početnih jedanaest naredne sezone.

Manchester United poslao ponudu za Kovačića

Brazilac je na Old Trafford stigao iz Shakhtar Donetska za 60 miliona eura, te je impresionirao u svom prvom nastupu na prijateljskoj utakmici jučer protiv Real Madrida.

[su_bet365_koeficijenti]

Jose Mourinho je i sam priznao da se nada dolasku još dvojice igrača, ali i dodao kako očekuje dolazak samo jednog. Engleski mediji već neko vrijeme pišu kako su ‘Crveni vragovi’ u pregovorima sa Tottenham Hotspurom i Leicester Cityjem oko dovođenja Tobyja Alderweirelda, odnosno Harryja Maguirea.

Međutim, kako danas pišu madridske novine Marca, Manchester United je poslao ponudu od 60 miliona eura za zvijezdu Real Madrida i reprezentativca Hrvatske Matea Kovačića. 24-godišnji veznjak navodno želi što prije napustiti Santiago Bernabeu jer je nezadovoljan statusom u timu, nakon što je prošle sezone započeo tek deset utakmica u La Ligi.

[su_vegas]

Ipak, uprkos ovoj ponudi Manchester Uniteda, Marca također navodi kako Kovačić nema namjeru otići u redove engleskog velikana, a glavni razlog je način igre koji preferira Jose Mourinho. Mateo je nastupio na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje su ‘Vatreni’ poraženi u finalu protiv Francuske, a u narednih nekoliko dana će se vratiti u ‘kraljevski’ klub.

On je nedavno u intervjuu za španjolske medije izjavio: “Problem je što je mladim igračima kao što sam ja potreban kontinuitet i bez toga nikad neću moći pokazati svoj potencijal. Kada ne igram naravno da nisam sretan. Uživao sam u ove tri godine u Real Madridu, igrao sa fantastičnim suigračima i osvajao trofeje. Međutim, nisam u potpunosti sretan jer moj doprinos svemu tome nije bio najveći i to je nešto što želim promijeniti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!