NaslovnicaVijestiSve je već poznato, ovo je novi klub Zlatana Ibrahimovića?!

Sve je već poznato, ovo je novi klub Zlatana Ibrahimovića?!

Švedski napadač raskinuo ugovor sa Manchester Unitedom, a prema navodima medija, novi klub Zlatana Ibrahimovića je već poznat i ostalo je samo da se ozvaniči suradnja.

Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović mogao bi da nakon rastanka sa klubom sa Old Trafforda prijeđe u Los Angeles Galaxy do kraja vikenda, prenosi ESPN.

Ibrahimović je poslije povratka na teren u novembru odigrao samo pet utakmica, posljednju protiv Burnleya 26. prosinca, stoga je rastanak sa “Crvenim vragovima” bio neminovan.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kako se navodi, za njegov odlazak saglasnost je dao i menadžer Jose Mourinho, koji je u nedavnoj izjavi upravo i nagovijestio odlazak napadača koji je 2016. godine stigao u United iz PSG-a kao slobodan igrač.

Nakon teške ozljede u četvrtfinalu prošlogodišnje Lige Europe, u kojoj je United stigao do trofeja, Ibrahimović se oporavio u rekordnom roku, ali ipak je uspio da upiše samo 7 nastupa i postigne tek jedan gol.

Transfer glasine: Real odabrao napadača za iduću sezonu, Chelsea kupuje igrača Intera za 63 miliona funti, Jerome Boateng se vraća u Premier ligu

Sampaoli otkrio koje dvije zvijezde propuštaju Svjetsko prvenstvo

LA Times je takođe objavio kako je Zlatan postigao dogovor oko ugovora sa klubom iz MLS lige, a službena potvrda trebala bi stići tijekom vikenda. Navodno, ugovor je vrijedan tri milijuna dolara.

Transfer u LA Galaxy mogao bi da znači i neophodnu minutažu jer Ibrahimović nije isključio mogućnost da se reaktivira iz reprezentativne mirovine i zaigra za Švedsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Naime, nedavno se pojavila informacija kako bi se Ibrahimović mogao vratiti u reprezentaciju Švedske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, na koje su se Šveđani neočekivano plasirali nakon što su izbacili Italiju u doigravanju.

Sjajni napadač je izjavio kako ne isključuje mogućnost povratka u nacionalni tim, te ostavio pitanje otvorenim, a kako kaže, najviše će zavisiti od toga kako se bude osjećao na kraju klupske sezone. Svakako, prijeko su mu potrebne utakmice u nogama kako bi spreman dočekao SP.

Zlatan je 15 godina bio reprezentativac, od 2001. do 2016, i u tom periodu je na 116 utakmica postigao 62 gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!