NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City na ljeto troši 600 miliona funti, Benzema napušta Real...

Transfer glasine: City na ljeto troši 600 miliona funti, Benzema napušta Real i vraća se u Francusku, Niko Kovač od naredne sezone na klupi velikana

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester City bi mogao ovo ljeto potrošiti iznos od čak 600 milijuna funti kako bi napravio ekipu spremnu za osvajanje Lige prvaka, javlja The Telegraph. Pep Guardiola je imenovao imena nekoliko igrača koji će pomoći da se City nađe na vrhu Lige prvaka sljedeće sezone. To su navodno Julian Weigl iz Borussie Dortmunda, Fred iz Shakhtar Donetska, Jorginho iz Napolija, Jean-Michel Seri iz Nice i Thomas Lemar iz Monaca samo su neki od transfer meta Građana.

>> Jose Mourinho dovodi zvijezdu Chelseaja na ljetnom prijelaznom roku

Paris Saint-Germain mogao bi okrenuti pozornost prema napadaču Real Madrida Karimu Benzemi, kojeg parižani žele da vide u “Gradu svjetlosti”, prenosi Le10Sport. 30-godišnjak je proveo tešku sezonu u Madridu i mogao bi se vratiti natrag u svoju domovinu. PSG je također zainteresovan za usluge Roberta Lewandowskog i Mohameda Salaha, ali Benzema bi mogao doći u Pariz po mnogo nižoj cijeni nego pomenuti dvojac.

[su_bonus]

Bivši defanzivac Bayern Munchena Niko Kovač vrlo je blizu tome da se ponovno pridruži klubu kao glavni trener, piše Bild. Bivši reprezentativac Hrvatske osvojio je mnoge simpatije svojim radom u Bundesligi s Eintrachtom Frankfurtom. Upravo zbog toga te zbog činjenice da vrlo dobro poznaje stanje i filozofiju bavarskog diva, izgleda da u Bayernu u Kovaču vide pravog nasljenika privremenog trenera kluba Juppa Heynckesa za nadolazeću sezonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!