NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mourinho napušta klupu Uniteda i preuzima ovog velikana, PSG već...

Transfer glasine: Mourinho napušta klupu Uniteda i preuzima ovog velikana, PSG već pronašao zamjenu za Neymara, Milinković-Savić ide u Španiju

Nešto više od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultaata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

TRANSFER GLASINE

Jose Mourinho čeka da dobije otkaz u Manchester Unitedu kako bi preuzeo trenersku palicu u Real Madridu, javlja El Pais. Šef Uniteda je pod pritiskom  nakon razočaravajućeg početka sezone jer se trenutno nalazi na 10. mjestu u Premier ligu. El Pais tvrdi kako je Mourinho razgovarao s direktorom Reala Joseom Angelom Sanchezom, ali je situacija komplicirana kod Portugalca, koji nije spreman podnijeti ostavku i tako odustati od velike isplate.

>> BARCELONA TROŠI VIŠE OD 140 MILIJUNA EURA: Juventus i Lazio bi trebali biti zabrinuti!

Paris Saint-Germain je označio Antoine Griezmanna kao Neymarovog nasljednika, javlja El Chiringuito. Real Madrid je spreman dovesti Brazilca u svoju ekipu a očito PSG već traži zamjenu. Oni su naime pripremili veliku ponudu kako bi uvjerili osvajača Svjetskog prvenstva na povratak u Francusku.

[su_bonus]

Barcelona je najnoviji tim koji se dovodi u vezu s zvijezdom Lazia Sergej Milinković-Savićem, javlja Don Balon. Barca igra na tri fronta ove sezone te se žele pojačati u sredini terena jer trenutni igrači kao što su Arturo Vidal, Denis Suarez, Rafinha i Sergi Samper, nisu zadovoljili ukuse čelnika kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!