NaslovnicaVijestiTrener Napolija: Bio bih smiješan ako bih rekao da je to bitno...

Trener Napolija: Bio bih smiješan ako bih rekao da je to bitno natjecanje za nas

Trener Napolija rekao je kako Liga Europe nije jednako bitno natjecanje za njegov tim, kao Serie A, gdje se bore za naslov prvaka sa Juventusom.

Maurizio Sarri je rekao da je Liga Europe za Napoli manje važna od borbe za naslov prvaka Italije, ali da je u prvom susretu 1/16 finala protiv Leipziga (1:3, nakon što je Napoli poveo), očekivao puno bolje izdanje njegovog tima .

“Svi smo podbacili i naša partija u četvrtak kosi se sa onim kako bi trebalo da izgledamo. Mentalitet uvijek treba da bude na najvišem nivou, bez obzira na natjecanje. Protiv Leipziga sam vidio ekipu bez želje i entuzijazma, što pokazuje da još nismo dovoljno zrela ekipa”, izjavio je trener Napolija.

[su_no1forfootball]

“Time su se potvrdile moje ranije sumnje, iako bih bio smiješan kada bih rekao da nam je Liga Europe bitna kao Serie A. Kako god, nije trebalo da odigramo ovako “, rekao je Sarri.

“Predstavljamo Napoli i to bi nam trebala biti čast, a ne posao. Razočaran sam viđenim. U prvenstvu igramo odlično, prvi smo na tablici, ali ako ne budemo igrali dobro u Europi, nećemo napredovati. Kažu da u Seriji A ima pet momčadi koje su bolje od nas, a ako ih u samo u Italiji ima pet onda možete zamisliti koliko ih ima u cijeloj Europi. Napolijev cilj mora biti napredak u Europi, sa mnom ili bez mene”, zaključio je Sarri.

Transfer glasine: Barcelonin vezni duo na kraju sezone napušta klub, Dele Alli i Harry Kane na meti velikana

Barcelona otvorena za prodaju veznjaka u Manchester United: Platite 31 milijun i vodite ga!

Napoli je vodeći tim Serie A nakon 24 utakmice, sa samo jednim bodom više od Juventusa. Do sada su oba tima zabilježila po 20 pobjeda.

I odziv navijača na meču Napoli – Leipzig bio je veoma slab, što potvrđuje da Napolitanci tretiraju Ligu Europe kao “drugorazredno” europsko natjecanje.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Napoli je grupnu fazu Lige prvaka završio na trećem mjestu iza Manchester Cityja i Shakhtara, a kada već nemaju priliku igrati osminu finala Lige prvaka, Napolitanci će kompletan fokus pred finiš sezone staviti na domaću Serie A.

Posljednji poraz na domaćem terenu Napoli je doživio drugog dana 2018. godine, tačnije u meču Kupa Italije protiv Atalante u kojem su izgubili rezultatom 2:1 pa su tako s jedina dva domaća poraza u ovoj godini jasno pokazali ambicije u ovoj sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!