NaslovnicaVijestiKAKVA KUPOVINA: Fulham doveo nogometaša koji je prošle godine bio na pragu...

KAKVA KUPOVINA: Fulham doveo nogometaša koji je prošle godine bio na pragu prelaska u Barcelonu

Koliko zapravo finansijski dobro stoje Engleski klubovi dokaz je jučerašnji transfer povratnika u Premier ligu, londonskog Fulhama. Klub koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović vratio se u elitno društvo i kako sada stvari stoje, ekipa se neće zadovoljiti samo opstankom, što su i potvrdili sa ovim transferom.

Fulham doveo nogometaša

Po povratku u Premier ligu Fulham je kupio veznjaka Nice i reprezentativca Obale Slonovače Jean Michael Serrija te sa tim transferom ukazao na visokw ambicije i suparnicima poslao snažnu poruku. Za transfer će platiti oko 30 milijuna eura, a nogometaš je potpisao četverogodišnji ugovor. Zajedno s Serrijem na Craven Cottage stadion preselio se i stoper Nice Maxime Le Marchand.

>> NAPUŠTA STAMFORD BRIDGE: Evo gdje bi Eden Hazard mogao nastaviti karijeru!

Serri je u posljednjih nekoliko sezona, jedna od ključnih igrača Nice a Fulham je morao za njegov potpis savladati mnoge klubove iz Engleske i Španjolske. Ranije ovog ljeta, Seri je već dogovorio da se preseli u Barcelonu, ali je transfer pao u vodu. Prije nekoliko dana u Španjolskoj bio je povezan s Sevillom, a to su dokazi koliko u Fulhamu mogu biti sretni sa ovim transferom.

„S velikim entuzijazmom najavljujemo da Fulham kupio Jean Michael Serrija. Jean Michael u Premier ligu donosi veliku kvalitetu i velike izglede za budućnost. Bio je na vrhu naše liste želja dugo vremena. To je veliki dan za sve nas koji smo povezani s Fulhamom i vjerujem da obožavatelji također dijele naš entuzijazam s dolaskom Jean Michaela! ” rekao je direktor Fulhama Tony Khan, sin Shahid Khanea, vlasnika kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!