NaslovnicaVijestiU PSG-u imaju plan kako da zadrže Neymara: U klub mu dovode...

U PSG-u imaju plan kako da zadrže Neymara: U klub mu dovode zvijezdu Barcelone za REKORDAN novac!

Vlasinici PSG-a su poludili. Neuspješna sezona je iza njih, problemi sa financisjkim fair playom zbog kojeg su morali prodati nekolicinu nogometaša, Neymar želi napustiti klub… Ali ono što vlasnik PSG-a spreman učiniti je potpuna ludost.

zvijezdu Barcelone

Prema španjolskom listu Mundo Deportivo, PSG koji je pod dvogledom UEFA-e (Financijski Fair play) odlučio je da uđe u novi posao s Barcelonom. U Pariz vlasnici kluba žele da dovedu Philippe Coutinha. Potonji je prešao iz Liverpoola u Barcelonu u siječnju za 120 milijuna eura (30 dodatnih miliona će bit isplaćeno u obliku bonusa), ali sada bi mogao ponovno da se seli samo nakon šest mjeseci.

>> Da li će “Posebnom” uspjeti ovaj plan? Mourinho mjenja “FRANCUZA za FRANCUZA”, navijači Crvenih đavola se protive njegovoj odluci!

Parižani nisu baš u najboljem odnosu s Barcelonom, pa su poslali nacrt ponude vrijedan 270 milijuna eura agentu brazilske zvijezde. Problem je u tome što Katalonci ne žele pregovarati izravno s Parižanima, osim ako ne aktiviraju klauzulu Coutinha koja iznosi nevjerojatnih 400 milijuna eura.

Vodstvo Pariškog kluba je prema španjolskim medijima na ovaj potez je prisiljeno, jer ne žele izgubiti Neymara kojem žele napraviti društvo u klub, posebno zato što se Philippe Coutinho smatra jednim od najboljih prijatelja 26-godišnjaka. Da li će na kraju od ovoga nešto biti ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!