NaslovnicaVijestiODRŽAO OBEĆANJE: Na konferenciju za novinare došao kao Zorro

ODRŽAO OBEĆANJE: Na konferenciju za novinare došao kao Zorro

Sinoć su se održale posljednje utakmice u grupnoj fazi Lige prvaka, te su poznati klubovi koji su prošli u knock-out fazu, a trener Shakhtar nakon utakmice je došao kao Zorro.

Zorro

Trener Shakhtar Paulo Fonseca je ispunio obećanje, te se nakon pobjede protiv Manchester Citya 2:1, pojavio na konfenrecniji za novinare kao Zorrro.

Naime, trener Shakhtar Paulo Fonseca je rekao ako njegova ekipa pobjedi Manchester City da će na konferenciju za novinare doći kao Zorro.

“Najugodnija press konferencija moje karijere. Uistinu sam sretan, ne samo da Shakhtarovi navijači moraju biti ponosni na ovo, već svi Ukrajinci. 12 bodova u grupnoj fazi je zaista fantastičan rezultat!”, rekao je Fonseca.

Shakhtaru je trebao samo neriješen ishod utakmice kako bi bili sigurni da su prošli u osminu finala Lige prvaka, ali ipak odbrana Manchester Citya se borila protiv kontrama Shakhtara – s brazilskim napadačima.

[su_live_koeficijenti]

“Ovim porazom Manchester City, koji se već ranije plasirao u osminu finale Lige prvaka kao prvoplasirana momčad u grupi F, nisu uspjeli da postanu sedmi klub koju je ovu fazu ovog takmičenja završio sa svim pobjedama.

“Izgubili smo utakmicu, ali to je dio naše profesije. Ne možete očekivati i ja sam to rekao mnogo puta da mi nećemo pobijediti sve utakmice koje su ispred nas”, rekao je trener Manchester Citya Pep Guardiola!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!