NaslovnicaVijestiVan Gaal otvoreno kritizirao Mourinha i Woodwarda

Van Gaal otvoreno kritizirao Mourinha i Woodwarda

Louis Van Gaal, bivši trener Ajaxa, Barcelone, Bayern Munchena, reprezentacije Nizozemske te naposljetku i Manchester Uniteda usporedio je današnji Manchester United s Unitedom kojeg je on vodio, a dotakao se i predsjednika kluba Ed Woodwarda za kojeg kaže kako su se razišli u ne baš najboljim odnosima.

Nakon utakmice gradskih rivala Manchester Uniteda i Manchester Cityja gdje je momčad Jose Mourinha poražena od Guardioline momčadi na Old Traffordu rezultatom 1-2, mediji su bili nemilosrdni prema Mourinhovom parkiranju autobusa za kojeg Nizozemski strateg smatra kako je medijski pritisak na Mourinha preslab u odnosu na pritisak kakvog je on proživljavao na klupi ‘Crvenih vragova’.

“Radije gledam City, nego Uniteda” – kaže Van Gaal te dodaje: “Po meni City ima i kvalitetniju momčad. Ali, opet pogledaj United danas. Momčad prepuna talenta, a Mourinha nitko ne napada da igra dosadan nogomet.”

“Mourinhov United puno je dosadniji nego moj Manchester United. Ono što United pod Joseom igra – to je defanzivni nogomet. Ja sam uvijek igrao napadački nogomet, a prozivali su me za dosadan nogomet.”

“Mourinho ne trpi te kritike zato što je to valjda otprije opće prihvaćeno da Mourinho igra defanzivno.”

Ma što god Van Gaal komentirao Jose Mourinho prošle je godine sezonu završio s tri trofeja i kvalificirao se u Ligu prvaka što je bio jedan od prioriteta, a ove sezone igra Ligu prvaka, bili su prvoplasirani u grupnoj fazi, drugoplasirana su momčad Premier lige i osmini finala protivnik će im biti Sevilla gdje je momčad iz Manchestera apsolutni favorit za prolazak u četvrtfinale Lige prvaka, odnosno u top 8 najboljih ekipa Europe.

[su_bonus]

Van Gaal o Ed Woodwardu

Van Gaalova karijera u Manchester Unitedu završila je samo dan nakon osvajanja FA kupa. Nizozemski strateg kaže kako nema ništa protivnik Jose Mourinha koji je došao kao njegov nasljednik na klupi Uniteda, ali nije mu drago kako je završio njegov odnos s klubom.

“Nemam problema sa svojim nasljednikom. Moj problem je više vezan uz odnos sa predsjednikom kluba. Ništa nisu raspravili sa mnom. Nisu sa mnom pričali o ničemu, a bio sam otvoren za razgovor o svemu.”

“Imam veliko iskustvo. Znam sva nepisana nogometna pravila. Znam da klub mora razmišljati dugoročno i pripremiti za budućnost. To mogu razumjeti, mogli su mi to objasniti i ja bih shvatio. Ed je mogao sjesti i pričati sa mnom, ali nije.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!