NaslovnicaVijestiWenger: On je vrlo važan igrač za klub, želim da ostane

Wenger: On je vrlo važan igrač za klub, želim da ostane

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger, izjavio je kako je iskusni napač važan igrač u njegovoj momčadi, iako utakmice počinje uglavnom sa klupe, te da bi volio da ostane u klubu.

važan igrač

Nogometaš Arsenala Shkodran Mustafi propustiće sutrašnju utakmicu protiv West Hama zbog ozljede bedra, dok je pod znakom pitanja nastup Aarona Ramseya, rekao je danas trener tog premijerligaša Arsene Wenger.

[su_premierleague]

“Mustafi neće igrati, možda će biti spreman za Newcastle u subotu. Protiv Southamptona smo izgubili Ramseya. Svi ostali bi trebalo da budu spremni” rekao je Wenger za britanske medije.

Arsenal je šesti na tablici Premier lige i sutra će na gostovanju West Hamu pokušati da upiše treću uzastopnu pobjedu protiv tog kluba.

Wenger: Nogometaši bi trebalo da se ugledaju na njih!

Riječi koje su započele svađu u tunelu Old Trafforda: Evo što je trener Građana rekao Zlatanu Ibrahimoviću

INCIDENT NAKON DERBIJA! Mourinho ušao u svlačionicu Citya: Letjele su flaše i pale su teške riječi!

Wenger je danas govorio i o napadaču Olivieru Giroudu za kojeg mediji navode da je nezadovoljan i da bi mogao da napusti klub. Trener Arsenala je istakao da je Giroud važan za klub i da će početi utakmicu protiv West Hama.

“On je veoma važan igrač za nas i jako ga poštujem. Pogledajte samo koliko je utakmica odigrao za reprezentaciju Francuske od kada je došao ovdje. On nije traćio vrijeme i mogu da razumijem njegovu frustraciju”, kazao je Wenger.

[su_bet365_100_bonus]

“Odigrao je dosta utakmica, mnogo više nego što mnogi govore. Odigrao je više od Alexandera Lacazettea, na primjer. Kada u velikom klubu ima mnogo napadača, ne možete ništa da garantujete. Osobno, želim da ostane u klubu do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti”, dodao je Wenger.

Utakmica 17. kola Premier lige između West Hama i Arsenala igra se sutra od 21.00 na Olimpijskom stadionu u Londonu. Šestoplasirani Arsenal zaostaje čak 17 bodova za vodećim Cityjem, te ga dva boda dijele od četvrte pozicije, koja naredne sezone vodi direktno u Ligu prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!