NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BAYERNA ŠOKIRAO: Ne želim da me PRIJAVITE za Ligu prvaka!

ZVIJEZDA BAYERNA ŠOKIRAO: Ne želim da me PRIJAVITE za Ligu prvaka!

U Bayernu, dolaskom trenera Nike Kovača, koji je donio svoja pravila, mnoge stvari su se promjenile a najlošije su prošla kod jedne od najvećih zvijezda tima.

ZVIJEZDA BAYERNA

U prethodnoj sezoni bilo je puno govora o Jamesu Rodriguezu, koji je posuđen Bayernu prošle sezone sa mogućnosti ostanka u Njemačkoj. Nakon završetka sezone, on je bio tako oduševljen teje uzbuđeno rekao kako je sretan što će i u drugoj sezoni provesti u crvenom dresu njemačkog diva.

>> UEFA ŠOKIRALA MNOGE: Ovo su tri nogometaša nominovana za najboljeg u Evorpi!

Ali sada se Kolumbijac predomislio. Nakon dolaska Kovača, James se našao u velikoj nevolji, u Bayernu se ne osjeća najbolje. Hrvatski stručnjak zagovara dvije stvari, prvo je da svi igrači prihvaćaju rotaciju u timu, što znači da se nitko neće igrati u svim utakmicama, te traži da svi govore njemački. I ovdje je nastao problem.

[su_bet365_100bonus]

U španjolskom tabloidu Don Balon napisali su da se James osjeća nepravedno zanemareno i da već razmišlja o tome da zatraži da se pridruži timu koji će igrati u Ligi prvaka. Kolumbijski reprezentativac je zaživio pod vodstvom Juppa Heynckesa, ali sada nije siguran da će igrati važnu ulogu kod Kovača. Stoga je spreman igrati u domaćem prvenstvu, te se ne bi prijavio za momčad Lige prvaka, kako bi mogao promjeniti boje kluba u transfer roku u januaru za klub koji igra u elitnom takmičenju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!