NaslovnicaVijestiZidane otkrio koji je najvažniji igrač Real Madrida: Ovakav izbor niste očekivali!

Zidane otkrio koji je najvažniji igrač Real Madrida: Ovakav izbor niste očekivali!

Zidane otkrio koji je najvažniji igrač Real Madrida: Ovakav izbor niste očekivali! Nakon osvojene duple krune u prošloj sezoni pod vodstvom Zinedine Zidanea, Real Madrid je postao prvi klub u historiji koji je odbranio titulu Lige prvaka. Upravo zbog toga može se zaključiti da su svi igrači u klubu podjednako važni za Zidanea. Ali nije tako, postoji jedan koji se izdvaja od ostalih.

Zidane otkrio

Ne, to nije Cristiano Ronaldo i njegovih 25+ golova po sezoni.

Zidane je u ponedjeljak navečer proglašen najboljim trenerom u prošloj godine, na FIFA-inoj “The Best” dodjeli nagrada u Londonu a ček šestorica njegovih igrača našla su se u najboljem timu godine.

>> Burno je u Parizu: Zbog kojih Neymarovih privilegija su ogorčeni igrači PSG-a?

Jedan od njih je Realov kapetan Sergio Ramos, za kojeg Zidane vjeruje da je najvažniji igrač njegove momčadi.

Ramos je na Bernabeu već 12 godina, nakon što je 2005. godine stigao iz Seville u transferu vrijednom 35 milijuna funti i na kratko je dijelio svlačionicu sa Zidaneom, prije nego što je otišao u mirovinu 2006. godine.

[su_tenis_live_koeficijenti]

U svojih deset godina u španjolskom glavnom gradu, Ramos je postao jedan od najboljih braniča moderne igre, osam putaje izabran u “FIFPro World XI” i četiri puta je proglašen najboljim odbrambenim igračem na svijetu. Sa Realom je osvojio tri Lige prvaka i četiri La Liga naslova, a istodobno i na međunarodnoj razini s Španjolskom, osvajao je Europska prvenstva 2008. i 2012. i Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

“Ramos zna da je on naš kapetan i na kraju krajeva, on je najvažniji igrač u momčadi”.

31-godišnjak bio povezivan s prelaskom u u Manchester United prije dvije godine, iako se priča o tome kako je to bio samo trik kako bi Real produžio ugovor sa njim, te mu predao kapitensku traku nakon odlaska Ikera Casillasa u Porto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!