NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CHELSEAJA POTVRDILA: Napušta Stamford Bridge u januaru, a evo i zbog...

ZVIJEZDA CHELSEAJA POTVRDILA: Napušta Stamford Bridge u januaru, a evo i zbog čega!

Defanzivac Chelseaja Gary Cahill priznao je kako bi već u zimskom prelaznom roku mogao napustiti Stamford Bridge, s obzirom da po svemu sudeći novi trener Maurizio Sarri ne računa na njegove usluge ove sezone.

Cahill želi napustiti Chelsea

32-godišnjak još uvijek nije započeo utakmicu ove sezone u dresu Plavaca, a talijanski stručnjak više vjeruje Antoniju Rudigeru, Davidu Luizu i Andreasu Christensenu.

[su_bet365_koeficijenti]

Cahill se nešto kasnije vratio u klub na predsezonske pripreme nakon Svjetskog prvenstva, gdje je nastupao za reprezentaciju Engleske. Međutim, još uvijek se nije uspio izboriti za povratak u početnih jedanaest, a u četvrtak je na klupi presjedio utakmicu protiv PAOK-a u Europskoj ligi.

On je priznao kako nije zadovoljan minutažom, te dodao kako bi možda mogao napustiti klub uskoro: “Znam da ponekad morate donositi teške odluke, a nogomet neće čekati. Ne želim žuriti sa odlukama, ali kako stvari stoje, vjerovatno ću morati napustiti klub u januaru. Što god se dogodilo u budućnosti, imam veliku dozu poštovanja za ovaj klub i sve u njemu.”

Bivši igrač Aston Ville je također dodao da shvaća važnost stavljanja tima ispred sebe: “Prije svega, timu ide odlično, što je najvažnija stvar. S obzirom da sam u proteklih šest ili sedam godina igrao veliku ulogu u klubu, teško mi je savladati trenutnu situaciju. Još uvijek nisam razgovarao sa trenerom o maloj minutaži ove sezone. Mislim da ćemo uskoro razgovarati, da vidim što planira kad sam ja u pitanju. Kada tim pobjeđuje, morate ostati mirni i nositi se sa situacijom, ali to će za mene biti teško raditi kroz cijelu sezonu. Svemu dolazi kraj, a ja želim igrati nogomet. Nisam tip osobe koja će prihvatiti sjedenje na klupi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!