NaslovnicaVijestiZvijezda Cityja prelazi u Real Madrid?

Zvijezda Cityja prelazi u Real Madrid?

sterling real madrid

Svakim danom čujemo bar jednog novog igrača koji je na meti Real Madrida, aktualnog prvaka Europe koji ove sezone ima problema sa realizacijom i hitno traži rješenje po tom pitanju. Danas mediji iz Engleske i Španjolske pišu kako bi se to potencijalno rješenje moglo zvati – Raheem Sterling. ‘Golden boy’ iz 2014. godine koji je u ljeto 2015. godine došao u Manchester City za 63 milijuna eura sada bi mogao preći u redove ‘kraljevskog kluba’.

Sterling je u ovom ljetnom prijelaznom roku prema pisanju medija iz Engleske skoro završio u Arsenalu kao dio transfera u kojem je Manchester City htio dovesti Alexisa Sancheza, a sada je jedan od glavnih igrača trenutnog lidera Premier lige. Raheem Sterling ove sezone je odigrao 20 utakmica u kojima je ukupno pisao 13 golova te 4 asistencije.

22-ogodišnji Sterling ima ugovor s Manchester Cityjem do 2020. godine, ali mu City već sada nudi veći i bolji ugovor koji on još uvijek ne želi potpisati jer vjeruje da bi mogao završiti u ‘kraljevskom klubu’. Čini se kako bi Perez u Realu mogao napraviti neke veće promjene, a koliko se za sada zna glavna želja kluba iz prijestolnice Madrida je – Mauro Icardi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Real gubi strpljenje

Florentino Perez i vodeći ljudi u Madridu gube strpljenje s Garethom Baleom koji je u klub došao kao do tada najskuplji igrač ikada. Real već neko vrijeme nije doveo nekog kapitalca, a supertalentirani igrači kao što je recimo Marco Asensio sjede na klupi i čekaju svoju priliku.

Ovo ljeto glavna meta bio je Kylian Mbappe koji je završio u PSG-u jer se Real nije mogao financijski natjecati s klubom iz Pariza u vezi plaće aktualnog ‘Golden Boya’. Realov BBC koji je svih ovih godina dominirao Europom te donio Realu 3 titule Lige prvaka u samo 4 godine, ove sezone u LaLigi dao je samo 6 golova i jasno je da Zidane hitno treba čovjeka koji će postizati golove.

U Realu nemaju previše razumijevanja i traže hitne promjene, transferi su mogući već ove zime, a na ljeto su gotovo pa sigurni. Zanimljivo je kako se Realova transfer politika najviše ističe u godinama kada je Svjetsko prvenstvo. Za upravu ‘kraljevskog kluba’ često nema dileme – rješenje je dovođenje hit igrača Svjetskog prvenstva, takav su primjer recimo Cannavaro, Ozil i James Rodriguez.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!