NaslovnicaVijestiZvijezda Intera otkrila u koji klub želi otići na ljetnom prijelaznom roku

Zvijezda Intera otkrila u koji klub želi otići na ljetnom prijelaznom roku

Zvijezda Intera otkrila u koji klub želi otići na ljetnom prijelaznom roku. Manchester United je postavljen na upozorenje nakon što je Interova zvijezda Milan Škriniar otkrio da mu je san jednog dana igrati u Premier ligi.

Zvijezda Intera

Slovački internacionalac je povezan sa odlaskom sa San Sira. Branič je privukao pozornost Real Madrida, Barcelona i Manchester Cityja.

Sada je 23-godišnjak otkrio da je u siječnju ponuda od 53 milijuna funti odbijena.

Rekao je: “Znam da je nevjerojatna ponuda došla zimi. Ostavio sam sve u rukama svog agenta, a otišao bih kada bi to bilo najbolje. ”

Zadovoljan sam sa interesima velikih klubova, ali istodobno sam se oduševio što je Inter odlučio da odbije tu ponudu.”

“Volim Real Madrid i Barcelonu, ali isto vrijedi i za dvojac iz Manchestera. Premier liga je najljepša liga na svijetu.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Škriniar je otkrio da će se samo pridružiti klubu gdje će igrati ključnu ulogu.

“Moj eventualni odlazak ovisit će o mnogim stvarima, kao što su sporazum između klubova i uloga koju bih prihvatio,” dodao je Škriniar.

“Ako bi otišao samo da sjedim na klupi ili igram kupove, ostat ću u Interu.”

“Bilo je toliko mnogo glasina o meni u zimi, ali nikada nisam razmišljao o odlasku, zasigurno ne u siječnju.”

“Želim nastaviti igrati dobro i napredovati. Vidjet ćemo što će se dogoditi na ljetnom prijelaznom roku.”

Škriniar je svoju karijeru započeo u FK Žiaru nad Hronom, prije nego što se pridružio mladom naraštaju MŠK Žiline u svojoj 12-oj godini.

[su_bonus]

Svoj debi u prvom timu u Slovačkoj Super ligi je odigrao 27. ožujka 2012. godine kada je ima 17 godina i 49 dana. 23. studenog 2012. godine postiže svoj prvi gol u Corgon ligi protiv Zlate Moravce koju je Žilina dobila sa 4-1.

Zatim na posudbu odlazi upravo u Zlate Moravce u veljači 2013. godine kako bi dobio više iskustva.

29. siječnja 2016. godine prelazi u Sampdoriju i potpisuje ugovor od četiri i pol godine. Tu provodi samo godinu dana i zatim na ljeto 2017. godine prelazi u Inter i potpisuje ugovor od pet godina.

Svoj debi u INteru je napravio 20. kolovoza protiv Fiorentine u prvoj utakmici sezone. Svoj prvi gol je postigao 16. rujna u pobjedi od 2-0 protiv Crotonea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!