NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida priznala Sergiju Ramosu kako želi napustiti klub

Zvijezda Real Madrida priznala Sergiju Ramosu kako želi napustiti klub

Prema pisanju španjolskih medija, jedan od njegovih suigrača je poručio kapitenu Sergiju Ramosu kako želi napustiti Santiago Bernabeu.

Modrić želi otići iz Real Madrida

Španjolski i europski prvaci imali su razočaravajuć start u novu sezonu. Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu u La Ligi, te za vodećom Barcelonom zaostaju čak osam bodova.

No, nemaju samo problema u La Ligi. Naime, Los Blancosi su završili drugi u svojoj grupi H u Ligi prvaka, iza Tottenham Hotspura.

Modrić želi otići iz Real Madrida?

Prema izvještajima iz Španjolske, trener kluba Zinedine Zidane priprema veliki remont, a navodno klub bi mogao napustiti i jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, Luka Modrić.

Pored toga, Diario Gol prenosi kako je hrvatski reprezentativac priznao kapitenu Sergiju Ramosu kako mu je plan napustiti klub sljedećeg ljeta.

Ramos je navodno poručio predsjedniku kluba Florentinu Perezu kako ga ne smije prodati ni pod koju cijenu.

32-godišnjem Modriću je ovo šesta sezona na Santiago Bernabeuu, na koji je stigao iz Tottenham Hotspura 2012. godine za cifru od samo 21 milion eura. Sa klubom je za to vrijeme osvojio La Ligu, Kup Kralja, te čak tri puta Ligu prvaka.

[su_oglas]

Malo je vjerovatno da će se to desiti, ali ukoliko bude odlazio iz kluba, za njegove usluge su navodno zainteresovani Paris Saint-Germain i Juventus, dok bi također ponudu mogao poslati i Manchester United.

Luka Modrić je ukupno u dresu Real Madrida odigrao čak 231 utakmicu u svim takmičenjima, a ove godine je završio na petom mjestu u izboru za Zlatnu loptu, dok je njegov suigrač Cristiano Ronaldo osvojio ovu prestižnu nagradu.

Real Madrid je trenutno na četvrtom mjestu u La Ligi sa 28 osvojenih bodova nakon 14 odigranih kola. Za najvećim rivalom Barcelonom zaostaje čak osam bodova, dok su na drugom i trećem mjestu Valencija i Atletico Madrid sa 31 bodom, te 30 osvojenih bodova.

U sljedećem kolu, koje se igra ovog vikenda, ‘Kraljevi’ će ugostiti petoplasiranu Sevillu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!