NaslovnicaVijestiZvijezda Real Madrida želi u Englesku: Arsenal i Liverpool glavni konkurenti za...

Zvijezda Real Madrida želi u Englesku: Arsenal i Liverpool glavni konkurenti za njegov potpis

Zvijezda Real Madrida želi u Englesku. Arsenal i Liverpool glavni konkurenti za njegov potpis. Arsenal se pojavio kao iznenadni zainteresirani klub za Jamesa Rodrigueza, tvrdi se u izvješćima.

Zvijezda Real Madrida

Real Madridova zvijezda je posuđena u Bayern Munchen na ljeto i nakon što je imao vrlo spor start, ponovo se vratio u svoju najbolju formu u Bavarskoj ekipi.

Rodriguez je započeo 13 utakmica za ekipu iz Bundeslige ove sezone, postižući četiri gola i još šest asistencija.

Kolumbijski internacionalac nastupio je kao jedan od najtraženijih talenata u Europi tijekom svoje nevjerojatne izvedbe na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

[su_bonus]

Bayern je oduševljen James Rodriguezom i žele ga ostaviti u trajnom ugovoru na Allianz Areni. No, kako je izjavio Express, 26-godišnjak možda ima veću želju da igra u Engleskoj u Liverpoolu ili Arsenalu.

Navodno je veznjak regao Barceloninom braniču Yerry Mini da je njegov prioritet da se vrati u Real Madrid na ljeto.

Međutim, moglo bi se to i zanemariti, jer Zinedine Zidane još uvijek nije baš siguran i njegova stolica se uzdrmala, no vidjet ćemo što će se dogoditi do kraja sezone.

James je rođen u Cucuti, gdje je proveo djetinstvo. Svoju profesionalnu karijeru je započeo 2006. godine u kolumbijskom drugoligašu Envigadu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

2008. godine potpisuje za argentinski klub Banfield, zatim u srpnju 2010. godine Rodriguez potpisuje za Porto koji ga je platio 5 milijuna eura. Tu provodi tri godine, nakon čega je 2013. godine potpisao za Monaco za 45 milijuna eura.

Nakon toga prelazi u Real Madrid iz kojeg biva posuđen Bayern Munchenu 2017. godine. Posuđen je na dvije godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!