Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:
-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
2. PŠ - Kolo 8 - 9.11.-11.11. (Uto-Čet)
-
Od PeterPrevc · Objavljeno
Pozdrav, ima li netko link za bet365? (www.28365365.com ne radi, barem meni) -
Od mesrine · Objavljeno
Pored glupe ideje da se tema otkljuca i prijedlozi postavljaju 17mjeseci unaprijed, i cinjenice da cu trebati provjeriti sve prijedloge da ne ponovim isti, jos je samo falilo tvoje spamanje pa da bas bude kanalizacija od teme i i dodatno me ohladi od posljednje sanse, mati moja mila. Trebalo je temu otvoriti odmah po zavrsetku prosle sezone pa da se ukljuci cim vise forumasa od kojih ce ionako 99% odigrati samo to prvo kolo il eventualno prvih par i onda ce biti 7 upozorenja prije nego budu izbaceni ali ce vjecno biti u crvenom na tablici. Zivjela demokracija -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Sta ti je zivot, majko moja … pre samo tri meseca je bio u eliti, medju najboljima, a samo tri meseca kasnije u blatu … ccccc Za manje od godinu dana smo dosli od ovoga pa do ovog dvoznaka x2 na truli Hajduk, u drgoligaskom blatu. Hej kolega Ja te, bez obzira na sve, podrzavam, imam neko poverenje u tebe, uopste mi nije jasno na osnovu cega, da bi mozda mogao da se vratis. Sada ce sve oci biti uprte bas u tebe, da vidimo ko si ti zapravo. Jos nismo imali na Forumu pobednika drugoligaskog blata koji se tako brzo vratio u blato, pa cemo te pratiti da vidimo gde ti zapravo pripadas. A neka negde ostane zapisano sta sam napisao u petom mesecu 2024-te godine kada si bio poznat, slavan i popularan Napisao sam tada da na jednu godinu napustas drugoligasko blato, a 04.09.2025-te cu napisati da bi mozda mogao da se vratis, ali da ne bih bas smeo da ulozim velike pare na to. U svakom slucaju, smatracemo te jednim od favorita, za sada. -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Osvetnicko kladjenje, Grcka, kosarka Osveta je jedna od najgorih ljudskih osobina koja je obelezje samo ljudi. Zivotinje uopste ne poznaju tu osobinu. Sto su ljudi primitivniji i na nizem stepenu obrazovanja, to je nagon za osvetom izrazeniji. Tako recimo po crnogorskim vukojebinama postoji obicaj da ako neko naudi nekom vasem clanu porodice, onda je sasvim prihvatljivo da vi uzmete pravdu u svoje ruke i pobijete svom protivniku sve clanove porodice, a sto se zove krvna osveta. To nam je poznato takodje i iz mafijaskih filmova. Tako nesto se, na primer, desava i u Srbiji. Najbolji deo srpskog drustva je vec devet meseci na ulicama i ne misli da stane, a onda Psiho da bi se njima osvetio izvede policiju na ulice. A onda to udje u nesto sto vise nema kraja, pa onda mladi ljudi krenu da se hvataju osvete, ali na svoj nacin. E tako je i mene kosarkaska reprezentacija Grcke srusila po kvoti od 1,06 kada sam igrao na njih protiv reprezentacije BIH. Pravo pitanje je sta sada da radimo. Da budemo gospoda kao englezi koji kada se kockaju i izgube svu imovinu, lepo ustanu, pruze ruku protivniku i udalje se od stola zahvaljujuci se protivniku sto su sve izgubili, ili da se svetimo sami sebi, kao najveca balkanska stoka, sto smo se kladili na grke. Grcka vs Spanija, Evropsko prvenstvo u basketu Ovo je poslednja utakmica grupne faze, i veoma je vazna utakmica za obe ekipe, mnogo vaznija za spance. Ako bih sada morao da pravim kalkulacije, post ne bih zavrsio do subote, ali samo da kazem da grci svakako prolaze dalje, ali bi mogli da otezaju sebi zivot porazom, dok bi u nekom najgorem scenariju, spanci mogli cak i da ne prodju dalje. A najgore od svega jeste sto se ta utakmica igra od 20.30 a utakmica izmedju BiH i Gruzije koja mnogo toga odlucuje, igra od 14.00 casova Posto sam tako pao na grcima protiv BiH po kvotici od 1,06 da me sve boli, odlucio sam da proverim da li je osvetnicko ponasanje (kladjenje) zaista najgora ljudska osobina. Idem na kladjenjem na Grcku na svakoj sledecoj utakmici sa povecavanjem novcanog uloga pa ako danas izgube, igracu ih u subotu opet kada je na rasporedu eliminaciona faza, pa ako opet izgube, idu kuci. Po meni je grcka reprezentacija dosta dobro poslozena, imaju kakav-takav sistem u igri, malo sam i subjektivan jer deluju da su poslozeni po mom ukusu i sa ravnotezom u rosteru. A cak bih rekao i da im je dobro dosao poraz od BiH, rekao bih u pravom trenutku. Po meni, Spanija ima slabiji roster, ali ako niste pametni, mogu svakoga da syebu. Spanci su trenutno u sred jednog novog ciklusa, odrekli su se desetorice iskusnih igraca, krenuli su u formiranje nove reprezentacije, a ovo je poslednji turnir za njihovog selektora. To sto sam odlucio da podrzim grke, jeste pre svega osvetnicko a ne racionalno kladjenje, jer da je racionalno, onda bih predlozio NoBet. Sada nema nazad, danas idem sa grcima, ali vezano sa jos nekim utakmicama “na cekanju”, pa ako se padne, onda ide rasprodaja imovine, i opet sa duplo povecanom uplatom na grke u subotu u eliminacionoj fazi, pa ako i tada izgube, sa moje strane cemo imati bankrot, ali i grci idu kuci sa tri uzastopna poraza, pa bas da vidimo sta ce se desiti. Da podsetim kolege sa Foruma da je i Olympiacos u prosloj sezoni pred kraj regularnog dela Euroleague pustio Zvezdu da pobedi u sred Grcke, sto svakako ne mogu da dokazem, pa ih je onda stigla karma, sreca, sudbina, pravda, Bog ili nesto peto, kako god da se zove. Grci naravno nisu pustili reprezentaciju BiH, ali i nisu odigrali kao da igraju u zivot. O singlu na grke, nema nikakvog govora, ali sam ih zato vezao sa jos tri para. Jedinicu na Nemacku protiv Severne Irske (fudbal) sam stavio jer je Nemacka sveta zemlja, jedinicu na Arsenal zato sto ako nakon poraza od Liverpoola izgube jos makar bod ili dva od Nottinghama u sred Londona mogu i ove sezone da se yebu, a jedinicu na Dinamo sam stavio posto sam odlucio da nikome vise na Forumu ne verujem osim sebi. Prosle sezone smo pitali kolege iz Zagreba, pa jos clanove Dinamove sekte da nam oni objasnjavaju ko ce biti prvak Hrvatske, a to su bile one istorijske objave kolega @mesrine i @Iblaz93 da ce se Dinamo vratiti iz kanala. Dosta je bilo, od ove sezone sam odlucio da sam pratim Dinamo i da verujem svojim ocima, a ne Dinamovoj sekti. -
Od PeterPrevc · Objavljeno
Pozdrav, može li netko postaviti novi link za bet365? Zadnji link (28365365.com) koji je bio aktivan duži period mi ne radi.
-
-
Teme
Recommended Posts