Jump to content
Bet365 Otvori racun

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 7.10. - 10.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @ante16, @konspirator, @nuki01, @noja57, @Amsterdam17, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @COLT, @markec9, @deestock, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @Nebojsao, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @Ivan98, @colastefan, @llatin, @tome1993, @Hugh, @Smirke, @Playmaker91, @Humanic

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 15:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_12.pngScreenshot_13.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

8.10. 17:30 Maribor-Koper

Maribor je u dobroj seriji sa 6 utakmica bez poraza u ligi i trenutno su u nizu od 3 pobede. Zbog lošijeg starta trenutno su u zaostanku sa 13 boda za rivalom iz Ljubljane, sa kojim se susrete sledeče kolo. Pre par dana su podpisali Iličića iz serie A, koji zbog forme neče još igrati ali je veliko ime ekipi.

Koper je inače solidna ekipa, koja se nalazi 4 boda iznad Maribora. Fali jim: Correia(MF/11/1). 

Maribor nije izgubio poslednjih 20 medjusobnih utakmica na domačem terenu, sve od 2009 godine.

MBvsKP.png

Bournemouth Leicester, over 7.5 kornera, 1.22, bet365

City golove nema smisla igrat, kvote su ajme + haaland zabija gol samo 1.33. Takoder Arsenal Liverpool 1.16 vise od 1.5 gola, tako da sam se odlucia na statisticki par vise kornera na Bou Lei. Bournemouth ima dosta kornera kuci jer i igraju na ubacaje dok Leicester polako dolazi sebi i mislim da ce drzat konce u svojim rukama.

Screenshot_20221007_092802.jpg

9.10. Engleska 1. liga

Arsenal - Liverpool, Liverpool daje gol (1.20) Germania

Liverpool je zabio gol Arsenalu na posljednjih 13 ligaških utakmica. Liverpool je ove sezone zabio gol na 9 od 10 utakmica. Arsenal je primio gol na posljednjih 9 domaćih utakmica u ligi.

image.png.74a5b355214b6a005da37b9dfe34297b.png

Edited by bruno34
1.20 umjesto 1.22

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Ne znam,moglo bi biti svašta na drugoj tekmi. Kako će MS igrati protiv granitne obrane Seattle--a,a još i domaći teren Ako Ramsi budu igrali kao posljednje 2 tekme, nemaju šta tražiti.Mora to puno bolje.
    • Slažem se za New England. Koga očekuješ u Superbowlu? New England - Seattle? Druga utakmica bi trebala biti puno dramatičnija...
    • Pozz momci! Double: 18:00h Švedska (rukomet)  1,40 21:00h New England (NFL)   1,44 bet365 Sretno!  
    • Hvala ti kolega sto si odvojio svoje vreme, i sto si odmah odgovorio. Hvala i svim kolegama sa Foruma koji su odgovorili preko privatne poruke. Upravo sada pokusavam da se sredim, pa cemo videti. Zivelo znanje. Stidim se svog neznanja. Ziveo Forum. Danas se po stoti put potvrdilo da je naisplativija investicija, ona investicija kada investirate u sebe. A vlasnik ovog smesnog Foruma bi trebalo da se ponosi sta se sve moze na njegovom Portalu. Sledeci put kada se nekom kolegi pokvari auto, neka prvo dodje na Forum, pa tek onda neka ode kod auto-mehanicara. Hej @nenosk najvise mi se svidja ovaj deo "... resenje je samo malo smanjiti ili komprimirati sliku ili napraviti screenshot i izrezati deo koji ti treba..." Vec imam ideju u glavi koji deo Georgininog tela bi mi trebao i koji bih rado izrezao
    • Napoli, podrska juznjackim govnima Doslo vreme da pruzimo podrsku juznjackim govnima, pa se nadajmo da zbog toga necemo dobiti neku tesku i neizlecivu bolest ili da nas nece zadesiti neka nesreca. Sve je pocelo jos letos gde je Napoli po kladionicama bio potpuno ravnopravan kandidat za titulu zajedno sa Interom, Juventusom i Milanom. A onda su se, po kladionicama, izdvojili samo Inter, Napoli i Milan, pa je otpao najpre Milan, a pre samo dvadesetak dana i Napoli je otisao u qurac. U ovom trenutku, prvi i jedini kandidat za titulu je Inter po kvotici od 1,28 dok je titula Napolija kvotirana sa 10,00 Moram reci da mi je izuzetno zao Napolija sta im se sve desilo tokom ovog prvog meseca u godini, a nadam se da me, zbog ovoga sto sam napisao, nece zadesiti neko zlo, neizleciva bolest ili nesreca. Napuljski juznjaci su proslu kalendarsku godinu zavrsili spektakularno dobivsi Juventusa, pa Udinesea, pa su osvojili italijanski Superkup tako sto su otresli Milana i Bolognu, a u novu godinu usli sa dve uzastopne pobede u gostima, nad Cremoneseom i Lazijom. A onda... iz nicega potop, majko moja. Cetiri X-a, neresena ishoda iz pet utakmica, od cega tri uzastopna. I to, ne bilo kakvi nereseni ishodi, vec X-evi sa krsevima. Najpre sa Veronom kod kuce, pa kod Intera u gostima, pa sa Parmom kod kuce, pa su dobili Sassuola kod kuce, i onda opet remizirali u Ligi Prvaka kod Copenhagena. I evo ih, za samo dvadesetak dana im je uspelo da sjebu celu sezonu. Trenutno su na devet bodova manje od Intera uz utakmicu manje, i uz prakticno nemogucu misiju da prodju dalje u Ligi Prvaka. Bilo je tuzno gledati doktora Contea nakon tuznih 1:1 u Copenhagenu sa igracem vise, sav sam se slomio zajedno sa njim. Poslusajte doktora Contea, odmah nakon utakmice sa Copenhagenom, da ga nisu najavili, ne bi ga prepoznao koliko se zguzvao u licu od tuge, bio je sav modar u licu od stresa i tuge. "... Sta ima da kazem, o cemu da pricamo? Ovakve utakmice se moraju dobiti i tacka. Sta tu ima da se prica? Nema nikakvog opravdanja, nema nikakvog izgovora, ovo je samo nasa krivica i tacka. Mozemo sada da pominjemo stotinu opravdanja (Napoli gotovo celu sezonu igra bez prakticno bez dve trecine rostera), ali sta to sada vredi. Ako ne mozemo da dobijemo ovakvog protivnika, bez obzira da li igramo 11 protiv 10 ili 11 na 11 onda najverovatnije da Liga Prvaka nije nas nivo, i da mi nismo u stanju da igramo ovakav nivo takmicenja u Evropi. Ne treba nista da pricamo, ne treba da trazimo opravdanja, ne treba da gledamo druge, potrebno je samo da cutimo, spustimo glavu, da radimo jos vise, da prepoznamo gde pripadamo kao klub i kao ljudi i da priznamo sebi da smo sami krivi za sve sto nam se dogodilo. ..." Evo, da kazem doktoru Conteu, ako cita nas Forum da mi je prvi put u zivotu zao juznjaka, da smo svi sa Foruma uz njih, i da im pozelimo da se sto pre podignu sa kolena, jer kao sto smo vec sto puta rekli na ovom smesnom Forumu, nije vazno koliko puta padnemo na kolena, vazno je koliko se brzo podignemo.  Da doktor Conte ne sedi na klupi Napolija, danas bih ovde cestitao svima na Forumu koji slave potop Napolija. Ovako, ostaju tuga, bol i ocaj, sto ce opet da kruze price kako je doktor Conte limitiran trener, i kako ga na utakmicama Lige Prvaka njegovo limitirano znanje, pretvara od doktora u seoskog trenera. Kao sto se obicno kaze, tuga i ocaj nikada ne dolaze sami. Napoli tek ceka pravi pakao, danas idu Juventusu, a u sredu im dolazi Chelsea da ih dokrajci, pa pozelimo primitivnim juznjacima da prezive ovaj pakao, nadajuci se da nas nece zadesiti neka nesreca ili neizleciva bolest zbog tih zelja. Da ponovim po stoti put da je Napoli skoro cele sezone bez Lukakua, De Bruyne, Anguisse, Gilmoura, Neresa, a od skora i Politana i Rrahmanija, gde bi za veceras mozda mogli da se vrate Lukaku i Anguissa, ali je pitanje u kakvom stanju. Sto se tice danasnje utakmice Juventus vs Napoli, razum kaze 1X dupla sansa ili gol Juventusa na utakmici, dok bi srce reklo napreddddddd Napoli, napreddddddd Conte, svi smo uz vas, iako ne mozemo da verujemo sta pisemo.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use