Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @ante16, @noja57, @Amsterdam17, @MGD1921, @jansavc, @Filipo, @COLT, @markec9, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @Nebojsao, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @McGarrett, @Ivan98, @colastefan, @llatin, @tome1993, @Hugh, @Playmaker91, @Humanic

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 15:00 CET.

Kolega @konspirator je diskvalificiran nakon što je propustio četiri kola zaredom.

Ukoliko kolega @Hugh propusti postaviti tip u ovom kolu bit će diskvalificiran.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

Objavljeno

Večeras zanimljiv meč na završnom mastersu u tenisu.

Tsitsipas-Rublev 

Pobjednik ide dalje, što daje dodatnu čar meču...

Pogledao sam oko pola mečeva na ovom turniru i kao što sam i napisao u Posljednjoj Šansi, svi mečevi su u prvom setu išli preko 8.5 gemova, a mnogi i preko 9.5... razlog tomu je dosta brza podloga, nikad izjednačeniji natjecatelji i svi su odlični serveri....

Za ljubitelje niskih kvota, 1.16 je na više od 8.5,  a u bet builderu možete dodati i drugi set više gemova, koliko, ovisi o vašoj pohlepi ?...

Ova dvojica su odigrala oko 10,11 međusobnih mečeva, ovisno o izvoru i oko 30 setova i samo su dva seta išla under na granicu od 8.5....

Također bi dodao, iako ga ne volim i dugo sam smatrao da je lik light verzija Čilića, sto se tice mentalne snage, da mi grk djeluje bolje i sigurnije i da ću probati u singlu igrati njega i navedene gemove...

Moj tip za ovo kolo je bet builder, prvi set više od 8.5, drugi set više od 7.5 gemova, kvota 1.22

Pozdrav i sretno!

20221118_151309.jpg

Objavljeno

Petak, 18.11.2022. u 17:45

Rukomet - EP zene

Danska - Crna Gora - tip 1 @1.30 Favbet

Polufinale EP u rukometu za zene. Danska je veliki favorit u ovom meču i sve drugo osim pobjede Danske bi bilo veliko iznenađenje. Mislim da Crna Gora nema kvalitetu za finale i da je veliki uspjeh sto su se kvalificirale u polufinale.

Screenshot_20221118-161729_FavBethr.jpg

Objavljeno

18:45, Fenerbahce- Panathinaikos , Kon.Ishod sa produzecima,  Tip:1 ,@1.20, Maxbet

Svi  nesto uzimaju  danasnje parove ,pa ajde i  ja da vidim  dali  ce biti  20 -pogodak u  nizu !

Da citiram  Leonardo II , koji je rekao da ako  turci  ne mogu da savladaju  ovako lose grke  onda bolje da  se manemo  ovog posla.  Idemo !!

sk22.png

Objavljeno

19.11. 18:30 Slovan-Gorenje

Slovan je izgubio sve 4 utakmice na domačem terenu u ovoj sezoni.

Gorenje je pobedio poslednjih 6 utakmica.

Gorenje je pobedio svih 20 medjusobnih utakmica od 2008 godine.

SLOvsGOR.png

Objavljeno

Idem i ja sa danasnjim parom, i vjerujem u novo zeleno polje jer Pompey je domacinska ekipa i morao bi zabiti gol u otvorenoj utakmici protiv dobrog susjeda na tablici koji je prekjucer doma igrao kup uzvrat nakon 2-2 protiv petoligasa i pobjedio je 5-0, iako su lako mogli i gubiti u pocetku no razlika u kvaliteti je ipak bila prevelika. Derby je imao natrpan raspored pa racunam da i umor uzme svoje te da prime barem gol na teskom gostovanju, a tekma ce svakako biti zanimljiva, a ocekujem golove na obje strane.

Portsmouth-Derby County, Portsmouth daje gol, 1.30, supersport

Screenshot_20221118-183917_Chrome.jpg

Objavljeno

GS Warriors - NY Knicks 

TIP: GS Warriors 1.33 @bet365 

Warriorsi kod kuće igraju jako dobro. Neugodan ispit je pred njima veceras jer stižu Knicksi koji su slavili u dvije zadnje gostujuće utakmice. Iako su Knicksi dobri, Warriorsi su kod kuce jos bolji i ocekujem nastavak dobrih rezultata u domacoj dvorani, kad ih neće u gostima.

DA31CC69-9CAF-4564-9FEE-08DEB897F8B1.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use