Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

78. kolo Druge lige Posljednje Šanse - 2.6. - 5.6. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @josip123, @mesrine, @zeko1088, @Guts1950, @Ipoje4, @Rome, @bruno34, @noja57, @jansavc, @COLT, @nutrija, @soyer567, @risretto, @Leedsfan, @jeneri29, @Iblaz93, @nenosk, @vjekos, @FamilyGuy, @sestincan, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 15:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka, slobodno mi se javite u inbox i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

Screenshot_53.png

POSLJEDNJA ŠANSA TABLICA!

“Bet365

4.6. 18:30 / Fudbal / Royale Union-Club Brugge / 1,5+ / 1,20 / William Hill

Poslednjih 21 utakmica Uniona je zvršilo sa više od 1,5 gola.

Poslednjih 6 utakmica Club Bruggea je završilo sa više od 1,5 gola.

Sve 3 medjusobne utakmice u ovoj sezoni su završile sa više od 1,5 gola.

Ovo je poslednje kolo, Union je 2. i ima isto bodova kao Antwerp.

ROYvsCLU.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Nije los Velez uopste ove sezone, jedino su se nerezonski po mom misljenju rijesili Andjusica i mogu namuciti Borca, ali svakako idemo na te “nesportske” varijante. Izvukli su gore bod zadnji put ali nisam siguran da ce tako proci i veceras, Borac se recimo s Posusjem dugo mucio ali dobili su Sirokog na Pecari lakse od ocekivanog i postenije nego dio ostalih utakmica pa vjerujem da mogu i Veleza. Upravu si, sudio je Njegomirovic i Zeljo-Borac i to korektno do drugog Zeljinog gola koliko se te utakmice sjecam, onda je poceo navlaciti sjeckanjem igre ali ni tad nisu nista mogli Zelji pa su poceli s onim igrama oko mijenjanja domacinstava, to bi ih mozda moglo omesti u borbi za titulu ali medjusobni sa Zrinjskim ce vjerujem i tu dilemu razjasniti; nemaju oni kadar ni blizu Zrinjskog a i steta bi bila da sad pokvare niz ne zbog njih nego zbog bh. fudbala, Borac se u Evropi obrukao vec 2x otkako se vratio u PL pa sumnjam da bi dosli i blizu grupe ECL ali utakmice poput vecerasnje moraju dobijati na bilo koji nacin ako stvarno hoce titulu
    • Ne znam zašto mislite da je kvota 1.60 na Borac prevelika i da je neki poklon od Boga? Zar stvarno mislite da će na kraju sudija uzeti i trpati golove za Borac? To se najbolje moglo vidjeti u prvom kolu protiv Želje, čini mi se da je Njegomirović i to sudio ali Željo zabije 2 i dalje možeš svirati nekoj stvari. Velež nije ni trun naivna ekipa i ako iko zna odigrati srcem, znaju oni.  Plus, pored tog kiksa od Sarajeva 1:0 u gostima, Velež je odigrao odlično za sada.  14 bodova iz 7 utakmica nije loš rezultat i zaostaju 4 boda iza  prvoplasiranog Borca.  Također sam mišljenja da bi ovo Borac mogao dobiti ali nisam baš toliko ubjeđen da mi je 1.6 poklon kvota i ne treba je ni predstavljati kao takvu. 
    • Dallas Cowboys - New England Patriots  TIP: Cowboys -6 1.90  Nakon dvije odlične utakmice Cowboysa nakon kojih se počelo pričati o momčadi spremnoj za pohod na superbowl, Cowboysi su prosuli sve odvratnom partijom kod Cardinalsa. Kakvu verziju Dallasa ćemo vidjeti večeras protiv neugodnih Patriotsa?  Patriotsi su na omjeru 1-2. Momčad Billa Belichika krasi dobra obrana, dobra igra probijanjem i limitirani quterback Mac Jones. Obje momčadi dakle imaju dobru obranu pa se ovdje nazire i under poena baš kako sam pisao u temi posljednje šanse.  Kada je izašla ponuda prvi osjećaj je bio igranje na pokrivanje hendikepa od strane Patriotsa no analiziranjem utakmica odlučio sam zatomiti prvi osjećaj i ići drugim smjerom a to je pokrivanje hendikepa. Očekujem ovdje da obrana Dallasa bude na visokoj razini i dodatno limitira Jonesa. Cowboysi su kvalitetnija ekipa od Patriotsa i nakon blamaže kod Cardinalsa očekujem da će danas "jesti travu" kako bi se iskupili za poraz prošlog kola. Obrana Cowboysa mora limitirati igru probijanja, ono što nije postojalo u prošlom kolu kod Cardinalsa. Patriotsi vole igrati duge posjede, grickati sat probijanjem no uspiju li Cowboysi naplatit svoju napadačku kvalitetu i brzo uzeti prednost, ta taktika Patriotsa neće biti isplativa. Mac Jones nije tip koji može dodavanjem sustavno uništivati dobre obrane, a Cowboysi imaju i više nego dobru obranu.  Dallas je bolji od New Englanda za 6 ili više poena i to će pokazati večeras na svom stadionu gdje će pokušati ostvariti 10. uzastopnu domaću pobjedu.   
    • Moze 1, po toj kvoti je bas value i osim Velezovaca mislim da niko drugi u njeg i ne sumnja 😂 Sudi Aleksandar Njegomirovic, jos jedan od Borcevih ljudi medju sudijama: “Zanimljivo je kako je Njegomirović najviše utakmica u karijeri sudio Rudaru iz Prijedora, a Borcu samo četiri meča manje.“ tako da mi nije jasno sto je kvota rasla, nema sanse da su na Velez bile jace uplate ali dobro, tim bolje 😊
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use