EKESH

Ekesh je još jedan od Internet prepaid bonova koji su namijenjeni za plaćanje gotovinom na webu. Ovaj način plaćanja je vrlo jednostavan, siguran, anoniman, te vrlo dostupan. Pa se tako primjerice u Hrvatskoj može kupiti na svim kioscima Tiska ili Tisak media centrima. Ekesh bon je jedan od najjednostavnijih načina uplate sredstava na račun ili izvršenja plaćanja. Ovo važi pogotovo za one korisnike koji nemaju potrebu često uplaćivati sredstva na svoj račun. Ekesh iskustva su vrlo pozitivna!

Ekesh

Ekesh kartica – ekesh visa

Ekesh kartica se može kupiti u vrijednosti od 250, 500 ili 1000 kuna. Prodajna mjesta su Tisak media centri ili Tisak kiosci. Ekesh visa također možete kupiti u svakom Super ili Maxim Konzumu. Sa svojom karticom možete plaćati u trgovinama tako što ćete samo provući karticu ili unijeti 16-znamenkasti broj koji je vidljiv na kartici.

Ekesh kartica - ekesh visa

Ekesh visa je odlična u situacijama kao što su kada dajete djetetu džeparac za tjedan ili mjesec dana. Ili kada želite ići u inozemstvo, a da pritom ne želite nositi novac. Također, ne možete ući u minus, što vam daje potpunu kontrolu nad vašim troškovima. Kupujte online bezbrižno i sigurno sa ekesh visa karticom.

Stanje novca na kartici možete saznati na broj 0800 66 99 66. Za sva dodatna pitanja im se možete obratiti putem telefona ili e-maila. Efikasnost im je jača strana, tako da će svi vaši problemi sa ekesh kartica biti riješeni.

Ekesh iskustva

Ekesh iskustva su vrlo pozitivna. Glavne prednosti kartice su definitivno sigurna kupnja, neće biti u strahu od zloupotrabe podataka ili vašeg novca. Imat ćete potpunu anonimnost, što je zaista dobro za neke stranice na kojim ne želite ostaviti svoje podatke. Ne treba vam tekući račun ili čekanje u bankama.

Ekesh iskustva

Jednostavno odete do Tisak kioska ili Tisak media centra i kupite karticu. Nećete biti u mogućnosti ući u minus na računu što je sigurno plus. Nitko vam ne može hakirati račun. Dobijate mogućnost plaćanja na svim prodajnim mjestima (VISA), kako u zemlji, tako i u inozemstvu. Što je najbolje od svega, vrlo je jednostavno za korištenje!

Ekesh bon

Najvažnije je kod bona je da sadrži vrijednost samog bona izraženu u apoenima i to od 100, 200 i 500 kn. Zatim da sadrži 16-znamenkasti broj važan za aktivciju bona, te datum trajanja, odnosno datum do kojeg se ekesh bon treba iskoristiti.

Ekesh bon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ove informacije nikako nemojte zanemariti, jer su jako važne. Stoga kada kupite ekesh bon svakako provjerite, da li apoeni odgovaraju iznosu koji ste platili prilikom njegove kupnje. 16-znamenkasti broj nikako nemojte nikome pokazivati, pa tako ni prodavaču, jer u slučaju da netko zna vaš broj moguće su zloupotrebe. Datum trajanja je vrlo važan zbog toga što svaki ekesh bon ima rok u kojem se mora iskoristiti, a ukoliko se to ne dogodi, sam ekesh bon će postati nevažeći. Stoga na to obavezno obratite pažnju, pogotovo ako ekesh bon ne mislite iskoristiti odmah po kupnji.

Gdje koristiti ekesh?

Nakon što ga kupite na kiosku, možete ga iskoristi na brojnim online mjestima, kao i na raznim Internet igrama ( Rekvizit, Khan Wars, Travian), te naravno u svim kladionicama, gdje je vrlo pogodan zbog jednostavnosti i sigurnosti uplate. Ovaj način plaćanja ima vrlo široku uporabu i mnogi ljudi koriste ga za plaćanje obveza na internetu, a nama je posebno privlačan, jer se može koristiti kod mnogih kladionica, a sama uporaba je vrlo jednostavna, jer ne morate imati nikakve račune već samo utipkate 16-znamenkasti broj i sredstva će biti prebačena na Vaš račun.

Kako aktivirati ekesh?

U kladionicama se ekash unosi kao i paysefecard ili drugi bonovi sličnog tipa. To znači da ćete prilikom izrade depozita odabrati Ekash kao vrstu plaćanja, te ćete nakon toga unijeti 16-znamenkasti kod i iznos naznačeni na listiću, pa će Vam se ta sredstva naknadno pretvoriti u valutu koju imate na samom računu. Kod nekih kladionica potrebno je napraviti izračun i unijeti protuvrijednost vašeg iznosa na listiću u vrijednost valute koju imate na svom računu (najčešće € ili $).

Ekesh bon
Ekesh bon