San Francisco Giants – LA Angels; 03.05.2015. MLB

AKTUALNI PRVACI ODLIČNI KOD KUĆE

San Francisco (11-13) ne igra kao prvak, no čini se kako nekim laganim ritmom hvataju željenu formu, ali još uvijek to ne izgleda kako je to bilo prošle sezone. No, sezona je mlada i očekuje nas doista jako puno utakmica i niti jednu ekipu se ne može u potpunosti izbaciti, tako da obrana naslova itekako dolazi u obzir. Oni su tako sinoć ponovno bili uspješni protiv LA Angelsa (11-13) i svladali ih sa 5-4 u interligaškom dvoboju i tako će danas dobiti priliku da idu po metlu.

Lijepo je znati da uvijek imaš šansu za pobjedu, da ti to tvoj bacač može omogućiti. Tako smo i odigrali, imali smo utakmicu pod kontrolom cijelo vrijeme i smatram da smo zaslužili ovu pobjedu. Idemo dalje, sutra nas čeka težak posao – rekao je nakon utakmice menadžer Giantsa Bruce Bochy.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Sinoć su Astrosi svladali jednog od favorita svoje divizije Seattle Marinerse (10-13) koji je sa daleko većim budžetom od Houstona uspio napraviti re-build ekipe, no kockice još uvijek ne rade kao jedno. Naravno, uvijek postoji netko tko gura ekipu, a kod Marinersa je to fantastični Nelson Cruz koji je jučer opalio svoj 11-ti home run ove sezone, što je doista vrlo impresivno.

Angelsi ne igraju onako kako je najavljivano. Doista su nekako utihnuli i do sada nismo čuli ništa posebno od njih, a veliki su favoriti za osvajanje AL zapad divizije. Imaju doista odlične igrače, kao što je nekadašnji rookie of the year i MVP Mike Trout, te sjajni slugger i legenda baseballa Albert Pujols. Kako sezona odmiče oni nisu napravili neke nove pomake, no vjerujemo kako je to sve samo privremeno i da će Angelsi baš kao i prošle sezone samo odjednom proraditi i pokazati svu svoju snagu.

hi-res-175466265_crop_north

Danas će aktualni prvaci na mound poslati desnorukog Tima Lincecuma (1-2; 3,27 era). On je bio bacač od kojeg se udaračima ledila krv u žilama, no nažalost tako dominantnog Lincecuma nismo vidjeli već tri godine u nizu. Čak je dva puta osvojio prestižnu nagradu za najboljeg bacača Nacionalne lige, a sada pokušava bar malo vratiti stari respekt koji je imao.

U ovu sezonu je doista dobro krenuo, imao je dva vrlo dominantna starta i tek jedan lošiji. Za njega je krucijalno da popravi kontrolu bacanja i ako to uspije kroz ovu sezonu onda bi to mogao biti pravi spas za njega. Ima kvalitetu, to je neosporno, no izgubio je ono što je imao prije. U karijeri je tek jednom bacao protiv Angelsa i upisao je poraz uz 3,38 era.

[touchcarousel id=’2′]

Gosti će se pouzdati u svog bacačkog asa Jereda Weavera (0-3; 5,83 era). No, problem je u tome što on ove sezone ne baca kao bacački as. Ima puno problema i teško je reći što ga muči, no na njemu je da to pokuša sam riješiti. Zadnji start je bio jedan od najlošijih u ovoj sezoni kada je protiv ekipe Oaklanda prepustio šest runova.

Jedan inning me koštao svega. Nakon toga sam uspio odraditi dobar posao i stati na “loptu”, ali je bilo prekasno – rekao je Weaver nakon poraza od Oaklanda.

Weaver je u svojoj karijeri imao jedan start protiv San Francisca i taj je doista bio odličan. Osim što je upisao pobjedu, nije dopustio niti jedan run, a tako nešto bi mu danas bilo od doista velike važnosti.