NaslovnicaVijesti14-godišnji De Bruyne imenovao klub iz Premier lige u kojem bi volio...

14-godišnji De Bruyne imenovao klub iz Premier lige u kojem bi volio igrati, a to nije Manchester City

Manchester Cityjev Kevin De Bruyne je od mnogih smatran jednim od najboljih igrača u svjetskom nogometu. 26-godišnjaki Belgijanac je bio izuzetan u prvoj polovici sezone.

14-godišnji De Bruyne

“Kevin je jedan od najboljih igrača koje sam ikada vidio u svom životu, jer on može učiniti apsolutno sve”, rekao je Pep Guardiola ranije ove sezone.

“On je vrhunski igrač, tako smo ponovsni i sretni što je s nama.”

Nevjerojatno, De Bruyne se nije smatrao dovoljno dobri kada ga je Jose Mourinho procjenjivao i prodao iz Chelseaja u Wolfsburg za 18 milijuna funti 2014. godine.

Manchester City je zvijezdu iz Bundeslige potpisao 2015. godine kada su ga za rekordnu sumu od 55 milijuna funti vratili u Premier ligu.

[su_no1forfootball]

Dokazao je da vrijedi svaki novčić tijekom svoje dvije i pol godine na Etihadu.

De Bruyne je šest godina bio u belgijskom klubu Gentu kao dječak prije ulaska u akademiju Genka 2005. godine.

Napustio je Gent u 14-oj godini, ali je stigao dati intervjuu u toj dobi i sada je taj intervju izašao na vidjelo i otkrio nam je koji je njegov omiljeni tim i igrač iz Premier lige.

“Moj najdraži tim je Liverpool”, rekao je mladi De Bruyne. “Moj najdraži igrač je Michael Owen i volio bih igrati tamo.”

Ako imate želju da pogledate taj intervju, možete to uraditi na Youtube-u, samo ukucajte ‘Premier interview de Kevin De Bruyne !’, no intervju je na belgijskom jeziku.

De Bruyne je postigao gol u polufinalnom susretu Liga kupa protiv Bristol Cityja i vjeruje da bi Arsenalov Alexis Sanchez mogao pojačati Guardiolinu momčad.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ako dođe, pojačao bi tim”, rekao je igrač Belgije.

“On je vrlo dobar igrač”, dodao je 26-godišnjak, “Očito ćemo vidjeti što će se dogoditi.”

Sanchez, koji se ljeti skoro priključio Manchester Cityju, ima tek šest mjeseci preostalih u svom trenutnom ugovoru u sjevernom Londonu.

U nadi da će osigurati njegov potpis u siječnju, razumjeli smo da je Arsenal dobio ponudu od 20 milijuna funti od Manchester Cityja.

To će značiti još više konkurencije za Raheema Sterlinga, Leroya Sanea, Sergio Aguera i Gabriel Jesusa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!