NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo dobio posao u engleskom Premiershipu!

Andrea Pirlo dobio posao u engleskom Premiershipu!

Legendarni talijanski nogometaš Andrea Pirlo završio je karijeru zadnjom utakmicom za New York u polufinalu istočne konferencije MLS lige. Pirlo (38), je u pobjedi New Yorka nad Columbusom 2-0, koja je označila eleminaciju zbog poraza 4-1 u prvom meču, ušao u igru u 90. minutu i dobio ovacije cijelog stadiona.

Tijekom svoje dvadesetogodišnje profesionalne karijere Pirlo je bio jedan od najboljih svjetskih veznjaka svijeta, nadimak Mozart najbolje oslikava njegove igre i kreaciju igrajući za za Bresciju, Regginu, Inter, Milan, Juventus i dvije godine za New York.

Patrice Evra se konačno oglasio nakon napada na navijača Marseillea

Šok u Južnoj Americi: Doping skandal u reprezentaciji Perua, u dodatne kvalifikacije ide reprezentacije Čilea?

Transfer glasine: Dva velika kluba žele Davida Silvu, evropski velikani u borbi za napadača Basela, United pronašao zamjenu za De Geu

[su_premierleague]

Najveće klupske uspjehe bilježio je igrajući za Milan u razdoblju od 2001. do 2011. godine, kada je napravio veliki doprinos u osvajanju dva trofeja Lige prvaka, Serie A i UEFA Supercuap, kao i Svjetsko prvenstva za klubove. I sa reprezentacijom Italije, čiji je dres nosio 116 puta, uspio je doći do visina jer je 2006. godine osvojio naslov svjetskog prvaka na Mundialu u Njemačkoj.

Njemu ugovor s New Yorkom istječe sljedećeg mjeseca, a spekulira se da bi se uskoro mogao pridružiti menadžerskom osoblju menadžera Chelseaja Antoniju Conteu. Akutelni prvak Chelseaja ne stoji baš najbolje u Premiershipu trenutno, vlasnik kluba Roman Abramovič razmišljao je o otpuštanju Contea, tako da bi pomoć iskusnog, sada već bivšeg, nogometaša poput Pirla sigurno odlično došla londondskom klubu.

Chelsea se trenutno nalazi na četvrtom mjestu na tablici Premiershipa sa 22 boda u 11 utakmica, imaju sedam pobjeda, jedan remi i tri poraza. Sljedeću utakmicu igraju protiv WBA u gostima za dva tjedna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!