NaslovnicaVijestiBarcelona, STIDI SE! Rimljani poslali pismo Barci: Nogomet je za navijače, a...

Barcelona, STIDI SE! Rimljani poslali pismo Barci: Nogomet je za navijače, a ne za turiste!

U  četvrtfinalu Lige prvaka snage će odmjeriti Barcelona i Roma, koja je na gostovanju u barceloni trebala imati ogromnu podršku sa tribina, od koje, kako sada stvari stoje neće biti ništa.

Rimljani poslali pismo Barci

Novine, koje na neki način ujedinjuju navijače iz Rima, na naslovnici časopisa poslali su poruku nogometnom klubu Barcelona i njenom predsjednik Josepu Bartomeu. Pismo je prevedeno i na Katalonski i objavljeno u istom broju lista, a u ovom pismu snažno prosvjeduju protiv cijena ulaznica za prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Barcelona će, naravno, igrati protiv Rome a prvi susret će biti odigran na Kamp Nou, uz ogromne cijene ulaznica.

>> Ibrahimović otkrio zašto je napustio United i prešao u LA Galaxy

Najjeftinije ulaznice koje navijači iz Rima mogu kupiti iznose 90 eura, što se mnogima čini neprihvatljivim. Rimljani su ogorčeni, jer naglašavaju da mnogi njihovi obožavatelji dolaze iz ne-tako najvišeg sloja društva. „Cijenu karata diktiraju u ovom slučaju hoteli i avio kompanije, što ne možemo u potpunosti razumjeti. Ne bi ništa rekli ukoliko bi cijene za malo poskupili, ali ne kada ih poskupe za nekoliko puta. Čak i ulaznice kupljene na Camp Nou su papreno skupe.”, napisali su.

[su_bonus]

„Nogomet bi trebao biti za navijače, a ne za turiste, koji ulaznicu plate jednom u životu i ono što dobiju za 90 eura i ne čini se previše skupo. Za nekoga ko svoj tim želi pratiti uvijek, cijena od 90 eura za najjeftiniji set ulaznica je skandal “, dodali su i izrazili očekivanje da će ih predsjednik Bartomeu poslušati i smanjiti cijene.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!