NaslovnicaVijestiNajveći TRANSFER u historiji kluba: Bayern za nogometaša Tottenhama spreman PONUDITI pravo...

Najveći TRANSFER u historiji kluba: Bayern za nogometaša Tottenhama spreman PONUDITI pravo bogatstvo!

Talijanski portal koji prenosi vijesti sa nogometne tržnice Calciomercato tvrdi da je Bayern München spreman da segne duboko u džep kako bi u svoje redove iz Tottenhama doveo južnokorejsku zvijezda Son Heung-mina.

Minhenski Bayern je u ovom ljetnom transfer roku bio vrlo miran, nije se puno trgovalo, a u klub je stigao samo Leon Goretzka nakon što mu je istekao ugovor sa Schalkeom. Klub nije trošio na pojačanja a predsjednik izvršnog odbora kluba Karl-Heinz Rummenigge je nedavno između redova priznao da bi Bayern uskoro mogao uložiti mnogo novca kako bi doveo nekog skupog i kvalitetenog igrača.

>> IZNENAĐUJUĆA IZJAVA: Evo što je Gareth Bale rekao o stanju u timu nakon odlaska Cristiana Ronalda!

S obzirom da su Arjen Robben i Franck Ribery u poznim nogometnih godina, Bayern se želi pojačati na poziciji krila, a talijanski portal Calciomercato izvještava da su Bavarci su već označili igrača kojeg žele dovesti, a na vrhu popisa želja nalazi se korejska zvijezda Heung-min Son, nogometaš londonskog Tottenhama.

[su_bonus]

26-godišnji Son se u posljednjih nekoliko godina establirao kao jedan od ključnih igrača sjajne momčadi Tottenhama, a ranije u karijeri je također već igrao u Njemačkoj, gdje je prije odlaska u Tottenham igrao s velikim uspjehom za Bayer Leverkusen i Hamburg. Oni još dodaju da su u Bayernu oduševljeni nad idejom dolaska Sona zbog brojnih poslovnih mogućnosti koje nudi bogato i veliko južnokorejsko tržište.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!