NaslovnicaVijestiBeckham u Ameriku odvlači tri zvijezde europskog nogometa!

Beckham u Ameriku odvlači tri zvijezde europskog nogometa!

Nakon što je Zlatan Ibrahimović ovih dana potpisao za LA Galaxy, aktualizirala se i priča Davida Beckhama koji je konačno, nakon 5 godina, dobio zeleno svijetlo da njegov Miami zaigra u MLS-u. Iza njega stoje bogati sponzori i interes grada Miamija da se tamo zaigra vrhunski nogomet, a Beckham će im to i dovesti.

U Sjedinjene Američke Države uglavnom idu igrači nakon 33. godine života, kada je karijera već blizu kraja pa više ne mogu igrati na najvišljem nivou u Europi, ali u Americi su oni i dalje top kvaliteta, a i Amerikanci će to dobro platiti. Neki od takvih primjera su ponajbolji igrači svijeta poput Pirla, Schweinsteigera, Kake, Lamparda, Davida Ville, Gerrarda, Drogbe. Godinama prije njih to je napravio i David Beckham koji je i dalje uključen u projekt razvoja američkog nogometa.

Amerika među superzvijezdama ima znatno bolji imidž nego li Kina iako Kina bolje plaća. Kineska kultura i način života nisu za svakoga, to je jedan skroz drugačiji svijet od Europe. Zbog novca se igrači moraju odreći mnogih drugih blagodati, dok je Amerika s druge strane puno bolja za život. Sličnija je Europi, a blagodati života u SAD-u su mnogobrojne.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Vjerojatno je to razlog zašto velike zvijezde biraju Miami, Los Angeles, New York, a oni manje uspješni, ali dobri igrači željni novca biraju Kinu. To su primjerice Yannick Carrasco, Oscar, Hulk, Lavezzi, Graziano Pelle, Ramires, Bakambu, Witsel, Gervinho, Pato, Gaitan i mnogi drugi tog ranga.

Bekcham u Miami želi dovesti tri superstara

David Beckham u Miami želi dovesti tri superstara europskog nogometa. Prvi od njih je trenerski superstar, trener koji je tri puta osvojio Ligu prvaka, a trenirao najpopularnije klubove poput Real Madrida, Bayern Munchena, AC Milana, PSG-a i Chelseaja. Shvatili ste – riječ je o Carlu Ancelottiju.

Druga na listi je bivša zvijezda i ikona Manchester Uniteda, jednog od najpopularnijih klubova svijeta. Riječ je o igraču koji je godinama bio najveće ime Uniteda i o igraču koji je u dresu ‘crvenih vragova’ zabio 183 gola, a danas ima 32 godine i pred njim je još nekoliko godina kvalitetnog nogometa – riječ je o Wayneu Rooneyu.

[su_bonus]

Treća želja Beckhama je igrač koji je najpopularniji sportaš svijeta, igrač koji je baš kao i on igrao za United i za Real Madrid, igrač koji je najbolji aktivni strijelac u nogometu, vodeći strijelac gotovo svih natjecanja i svojevrsna ikona nogometa, u Americi je on popularniji od mnogih klubova – a riječ je o Cristianu Ronaldu.

Becks želi da se oni pridruže 2020. godine. Što djeluje dosta realno – Ronaldo će tada imati već 35 godina, a možemo ga zamisliti kako u zadnjim godinama karijere gušta na Miami Beachu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!