NaslovnicaVijestiDejan Lovren pod istragom, evo za šta se tereti

Dejan Lovren pod istragom, evo za šta se tereti

Nogometaš Liverpoola Dejan Lovren pod istragom je tužiteljstva u Osijeku zbog sumnje davanja lažnog iskaza tijekom svjedočenja na Županijskom sudu u slučaju iznošenja novca Zdravka Mamića iz nogometnog kluba Dinamo.

U lipnju, kada je svjedočio otac Dejana Lovrena, Zdravko Mamić otjerao svoje odvjetnike sa suđenja, a suđenje je odgođeno za rujan.

Mamića je optužen za uzimanje novca iz Dinama kroz transfer Dejan Lovren i Luka Modrića.

Sporni detalj oko dva ugovora jest taj što su nogometaši tvrdili da su aneks ugovora s Dinamom potpisali prije transfera u Tottenham, odnosno Lion, dok je tužiteljstvo u Osijeku utvrdilo da je aneks potpisan nakon prelaska dva igrača u veće klubove.

[su_premierleague]

“Novac od transfera proslijedio sam Zoranu Mamiću. Bili smo prijatelji i suigrači, te me ranije pitao da mu posudim novac. Odgovorio sam mu tada da i ja čekam novac, te da ću mu tek kasnije moći pomoći”, izjavio je Lovren dodajući kako je novac bez razmišljanja posudio Zoranu Mamiću kojem su ta sredstva bila potrebna za neka poslovna ulaganja. “Ugovor o pozajmici sklopili smo isti dan kada mi je novac uplaćen na račun”, svjedočio je Lovren.

Eduardo da Silva vraća se u Hrvatsku?

SUKOB MIŠLJENJA U MADRIDU: Perez ga želi u klubu, a Zidane ne želi ni da čuje o tome

Optužba je Lovrena podsjetila da je u istrazi tvrdio kako je ugovor o pozajmici sa Zoranom Mamićem sklopio tek dva-tri mjeseca nakon što mu je dao novac. Evo što je na to odgovorio Lovren: “Meni je kći taj dan, kada su me ispitivali, bila na operacijskom stolu. Doslovno su me izvukli iz bolnice i privatnim sam letom došao u Zagreb.”

[su_cashout]

“Nakon što su me šest sad zadržali na ispitivanju mozak mi je stao. Što tu čovjek može reći? Nakon što sam razgovarao s majkom, čini mi se da se to odigralo tako kako sam danas opisao”. Istaknuo je kako je na ispitivanju bio smušen.

Nakon što je Modrić optužen zbog lažnog svjedočenja, isti postupak pokrenut je i protiv Lovrena, zbog velike razlike u dva svjedočenja.

Lovren je tijekom suđenja pitao je li proveo vrijeme s Zdravkom Mamićem između dva svjedočenja, na šta je dao potvrdan odgovor, ali s naznakom da nije bilo rasprave o suđenju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!