NaslovnicaVijestiDiego Costa u nevjerovatnom nizu bez postignutog pogodka!

Diego Costa u nevjerovatnom nizu bez postignutog pogodka!

Atletico Madrid nalazi se na samom vrhu ljestvice La lige a još uvijek imaju as u rukavu koji ne koriste. Diego Costa u klub se vratio kao veliko pojačanje i kao reprezentativac Španije, ali za sada nije opravdao ukazano povjerenje uprave kluba,

bez ključnog čovjeka u finalu

Visok poraz u ligi prvaka protiv ekipe Dortmunda od 4:0 uveliko je potresao ekipu Atletica. Ipak, trener Diego Simeone odlično je izvršio psihičku pripremu ekipe koja je jučer slavila protiv ekipe Sociedada rezultatom 2:0 i tako, barem do danas bila na vrhu tabele La lige.

Pobjeda je imala i nekoliko slabih strana posebno kada u obzir uzmemo “Brazilca” Diega Costu, koji je utakmicu započeo i odigrao cijelu ali je ipak ostao praznih ruku. Costa je na ovaj način nastavio crnu seriju bez postignutog pogodka.

>> Juventus poslao “signal” da je Pogba dobrodošao u klub!

Kada su u pitanju prvenstvene utakmice Costa je bez postignutog gola na već 17 uzastopnih utakmica, što je za njega najduža prvenstvena suša u karijeri, uključujući i period koji je proveo u Engleskoj kao nogometaš Chelseaja.

[su_bet365_100_bonus]

Costa je ove sezone postigao svega tri pogodka, jedan u ligi prvak ai dva na početku sezone u super kupu Evrope.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!