NaslovnicaVijestiEvo šta je Modrić rekao o danima provedenim u Zrinjskom

Evo šta je Modrić rekao o danima provedenim u Zrinjskom

Luka Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Real Madrida, osvrnuo se na početni period svoje karijere i između ostalog, govorio o danima provedenim u Zrinjskom iz Mostara.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić proglašen je za najboljeg igrača godine u izboru FIFA-e. Jedan dio svoje karijere veznjak Real Madrida i Vatrenih proveo je u mostarskom Zrinjskom. Kako kaže, ta mu je etapa u karijeri puno pomogla.

Zagrebački Dinamo je 2003. poslao Modrića u Zrinjski iz Mostara u kojem je sa samo 18 godina bio proglašen za igrača lige.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Svaki dio moje karijere utjecao je na ovo što danas proživljavam u Londonu. Bitni su i moji počeci, dok sam još bio dijete, pionirski i juniorski dani, a poslije i seniorski staž. U svakoj sam momčadi svake godine nešto naučio i svako je to razdoblje bilo iznimno važno u razvoju moje karijere. I još nešto vrlo bitno; nikada u svojoj karijeri nisam preskakao stube, sve je išlo postupno, ali uzlaznom putanjom.”

“Svaka stuba i svaki klub za mene imaju jednaku važnost i težinu. Dinamo je, primjerice, imao veliki utjecaj. Došao sam u Maksimir kao četrnaestogodišnjak i prošao sve selekcije do seniorske momčadi. U Zagrebu sam bio sam, sve me to izgradilo kao osobu, pomoglo mi je da se osamostalim”, kazao je Modrić.

Na upit da li je Dinamu zamjerio kad ga je poslao u Mostar na posudbu, Modrić kaže da ga to nije povrijedilo.

“Bile su to moje najosjetljivije godine, bilo mi je bitno da odem negdje gdje ću igrati. Otišao sam u meni nepoznatu bosanskohercegovačku ligu, ali poslije se pokazalo da je to bio dobar izbor za mladoga igrača jer sam se pripremio za velike izazove. Ta mi je etapa u karijeri puno pomogla”, kaže Luka.

U dresu Zrinjskog odigrao je 22 utakmice uz učinak od 8 pogodaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!