NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ ODLUČIO: Potrošit će 250 milijuna eura kako bi napokon doveo...

FLORENTINO PEREZ ODLUČIO: Potrošit će 250 milijuna eura kako bi napokon doveo zamjenu za Ronalda!

Florentino Perez odlučio. Potrošit će 250 milijuna eura kako bi napokon doveo zamjenu za Ronalda! Ovo pojačanje će biti zamjena za Cristiana Ronalda! Real Madrid je navodno želio da dovede zvijezdu Tottenhama za 250 milijuna eura, međutim to im nije uspjelo i sada žele da realizuju ovaj transfer do kraja sezone.

FLORENTINO PEREZ ODLUČIO

La Ligaški divovi Real Madrid je kako se izvješćuje pripremio veliku ponudu da iskuša Tottenhama da prodaju Harry Kanea do kraja ove sezone.

Prema španjolskom Don Balonu, predsjednik Real Madrida Florentino Perez pokušat će uvjeriti Tottenhama da proda Kanea za 250 milijuna eura.

Izvještaji navode da Perez traži veliku zamjenu za Cristiana Ronalda, koji se pridružio Juventusu za 100 milijuna eura.

[su_bet365_koeficijenti]

Za Tottenham Hotspur je debitovao 25. augusta 2011. godine na utakmici porotiv Hearta u okviru Evropske lige. Prije nego što je postao standardan u prvom timu Tottenhama, Kane je neko vrijeme proveo na posudbama u League One igrajući za Leyton Orient, u Championshipu nastupajući za Millwall i Leicester City, kao i u Premijer ligi igrajući za Norwich City.

Prvi gol za Tottenham je postigao 15. decembra 2011. godine na utakmici protiv Shamrock Roversa. U sezoni 2014/15. biva izabran za igrača mjeseca u dva navrata (januar i februar). U sezoni 2015/16. i 2016/17. je bio najbolji strijelac Premijer lige.

[su_bet365_100bonus]

Kane je nastupao za reprezentaciju Engleske u nekoliko uzrasta U-17, U-19, U-20 i U-21. Za seniorsku reprezentaciju Engleske je debitovao 27. marta 2015. godine protiv Litvanije. Na istoj utakmici postiže svoj prvi pogodak za reprezentaciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!