NaslovnicaVijestiGlavni uzroci Realovih problema

Glavni uzroci Realovih problema

kriza u realu

Real Madrid pod Zinedineom Zidaneom do sada još nije naišao na ovakvu situaciju. Prije samo 7 dana bila je FIFA gala večer povodom dodjele nagrada za najbolji tim godine, najboljeg trenera godine i najboljeg igrača godine. Nema dileme, Realovci su bili glavne zvijezde te večeri, čak 13 njih bilo je u konkurenciji. Cijeli prvi sastav bio je u nominaciji za najbolji tim godine, ali tu se ne misli na njih 11, nego njih čak 12 igrača plus trener Zinedine Zidane koji je konkurirao za najboljeg trenera. Dakle, Real je najbolji tim na svijetu, no stvari trenutno ne izgledaju ni izbliza tako jer jučer su ponovno izgubili, ovaj put od Girone i sada su na minus 8 od Barcelone.

Real Madrid nikada u svojoj povijesti nije kaskao 8 bodova za prvoplasiranom momčadi te na kraju uzeo prvenstvo. Taj podatak sigurno ne ulijeva optimizam ‘kraljevima’, no ovaj Real već je rušio rekorde, već je radio nemoguće stvari. Realovci se hvataju za slamku i izvlače arhive iz sezone 2005./06. kada je Real imao isti učinak kao i danas, a to je samo 20 bodova u 10 utakmica i tada su uzeli titulu. No, pravi problemi nisu bodovi, pravi problemi puno su složeniji.

[su_live_koeficijenti_v2]

Uzroci Realovih problema

Glavni problem Real Madrida ove sezone je realizacija. Potpuno nezamislivo je da Cristiano Ronaldo ima samo 1 gol nakon 6 utakmica La Lige. Nepotrebno je objašnjavati kakva mašina za golove je Cristiano i koliko Real žudi za njegovim golovima, no problem je još teži kada je u tandemu s njim Karim Benzema koji je još gori. Njih dvojica zajedno imaju 2 gola u La Ligi, a Bale je standardno ozlijeđen. Najbolji egzekutori su Isco i Asensio koji su ujedno i najsvjetlije točke Reala ove sezone.

Drugi glavni problem je koncepcija igre Real Madrida ove sezone. Od početka prvenstva bokovi Reala nisu kao prethodne sezone, nositelje igre i razlika na terenu kad je najpotrebnije i najteže. Dani Carvajal od početka sezone nije bio dobar, a onda se još i otkrio problem sa zdravljem zbog kojeg je već mjesec dana van terena. Danas se vraća treningu, no pitanje je kakav će biti kad se vrati na teren. S druge strane Marcelo je imao boljih utakmica, no Zidane je počeo eksperimentirati i stavljati Marcela na krilo, a na njegovu poziciju Thea kojeg je Real ovo ljeto kupio za 30 milijuna pa ”mora igrati”.

Povratkom pravog Carvajala, oporavkom ključnih igrača poput njega i Balea te rotacijama poput Kovačića i Valleja Real bi se mogao vratiti na stare staze, a utakmica protiv Spursa na prepunom Wembleyu bit će sjajna prilika za povratak samopouzdanja kojeg u Realu nedostaje kao nikada u zadnjih par sezona. Kako će Zidane i njegov tim izaći iz ove krize ostaje nam vidjeti, no jedno je sigurno. Real ima ponajbolji ako ne i najbolji tim na svijetu i sve osim uspjeha krivica je trenera.

[su_watch_live_football]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!