NaslovnicaVijestiGuardiola se uključuje u utrku za najtraženijeg napadača Europe!

Guardiola se uključuje u utrku za najtraženijeg napadača Europe!

Pep Guardiola gotovo je uspio dovesti Alexisa Sancheza, transfer je bio jako blizu no kada je u igru ušao njegov rival Jose Mourinho sa boljom ponudom Čileanac je otišao na Old Trafford. Njegova ponuda je bila da Arsenalu u zamjenu da Mkhitaryana, a Sanchezu visoku plaću. Guardiola sada priprema “istu” stvar kako bi preoteo Griezmanna.

Anotine Griezmann gotovo pa sigurno nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji ide iz Atletico Madrida. Atletico je već odredio i cijenu, a ona glasi – minimalno 100 milijuna eura. S obzirom da su za sjajnog Francuza zainteresirani mnogi veliki klubovi poput Barcelone, Real Madrida, PSG-a, Manchester Uniteda, a od nedavno i Manchester City, ne bi čudilo da visina tog transfera popne i do 200 milijuna eura.

[su_cashout]

S obzirom da je Griezmann jedan od najtalentiranijih igrača svijeta, već je jednom bio u top 3 za najboljeg igrača svijeta i manjak sreće dijelio ga je od tog trofeja, igrao je finale Lige prvaka i finale Eura u istoj godini, no u oba finala slavila je momčad za koju igra najbolji igrač svijeta – Cristiano Ronaldo.

Guardiola nije trener koji voli velike i snažne napadače, kod njega se čak ni veliki Zlatan Ibrahimović nije proslavio, on volio niske, brze i snalažljive napadače koji doprinose igri, a po tom opisu teško je pronaći boljeg igrača od Griezmanna. Naime, prema pisanjima medija iz Engleske Pep Guardiola spreman je dati svog prvog napadača i najboljeg strijelca u povijesti kluba, Aguera uz nadoplatu, za 26-ogodišnjeg Francuza.

[su_live_koeficijenti_v2]

Atletico Madrid nazad bi dobio Aguera, igrača koji je u Madridu i eksplodirao. U transfer bi dakle bio uključen Kun Aguero + nadoplata Manchester Cityja. Kun Aguero u dresu Atletico Madrida zabio je točno 100 golova, a uz to još 46 njih je asistirao. Atletico je već za 66 milijuna eura vratio Diega Costu, a ako bi mu u napadu pridružio i Aguero, Simeone bi ponovno mogao u juriš na titulu prvaka Europe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!