Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

IGRAČ IZGUBIO SINA: Dirljiv potez Feyenoordovih navijači!

Feyenoordov igrač izgubio sina, njegov mali sin umro je od teške bolesti, a navijači su to obilježili.

IGRAČ IZGUBIO SINA

Za najbolje navijače godine proglašeni su navijači Celtica, ali sljedeću nagradu bi mogli ponijeti Feyenoordovi navijači.

Nogometni svijet su dirnuli jer su u subotu odali počast, tačno na dan kada je Bradu Jonesu umro sin Luca prije šest godina.

Jonesu sin Luca je umro od lekemije, što golmanu Bradu bio najteži dan u život, kako i sam tvrdi.

Tijekom utakmice Feynorda i Willema II, navijači Feyenoorda su svojim telefonima osvijetlili trbine tokom navijačke pjesme – You’ll Never Walk Alone.

Bivši golman Liverpool je prošlo ljeto stigao u Feyenoord, on je započeo 32 utakmice za Feyenoord, a primio je 25 golova u 34 utakmice.

Navijači Willem II, pozdravili su na terenu Frana Sola, koji je samo tri sedmice nakon što je operisao tumor na mozgu vratio se na teren.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: