NaslovnicaVijestiInter ostao bez dvojice nogometaša

Inter ostao bez dvojice nogometaša

Milanski Inter ostao je danas bez dvojice igrača, pošto su Joao Mario i Gabriel Barbosa napustili klub.

Joao Mario je otišao u London na medicinske preglede i trebao bi sklopiti ugovor s Westom Hemom.

Portugalski veznjak će, prema talijanskim medijima, biti u West Hamu na posudbi do kraja sezone, a veliko je pitanje da li će se brazilski napadač koji je ljetos plaćen 33 i po miliona eura, poslije samo jednog pogotka, uopće i vraćati u Milano ili će ostati u klubu iz kojeg je i stigao ljeta 2016. godine.

[su_watch_live_football]

Gabriel Barbosa se vraća u Santos gdje će biti posuđen do kraja godine. Brazilski napadač došao je u Inter iz Santosa za 33 milijuna eura, ali samo jednom je bio strijelac za nerazzurre.

Transfer glasine: Real nudi dvojicu nogometaša plus novac za De Geu, veznjak Juventusa napušta klub, Pastore se vraća u Italiju

Sanchez postao najplaćeniji nogometaš u povijesti Premier lige, evo koliko će zarađivatu u Unitedu!

Brazilski napadač se tek vratio sa posudbe iz Benfice, u kojoj je upisao svega 5 nastupa i to ukupno 164 minuta, ali Inter ne želi da ga zadrži. U 10 utakmica za Inter, sakupio je tek 183 minuta.

Mnogo se očekivalo od supertalentiranog Brazilca, kojeg su prozvali za “novog Neymara”, ali nije opravdao ni djelić velikih očekivanja. On je u Santosu na 83 utakmice postigao 24 gola i upisao 12 asistencija, ali nikako se nije snašao na europskom tlu.

Gabigol će do kraja sezone ponovo na posudbu, ali ovaj put u neki klub iz Brazila. Koliko je bio očajan prošle sezone najbolje pokazuje činjenica da je izabran za najgoreg igrača u Italiji.

“Zlatna kanta” ove godine otišla je u ruke Gabigola u tradicionalnom izboru Rai 2. Brazilac je plaćen čak 33 miliona eura, no nije nijedan meč počeo od prve minute. Može se reći da je Gabigol zasluženo najgori igrač u Italiji u protekloj godini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!