NaslovnicaVijestiJEZIVO: Bin Laden htio da ubije nogometnu zvijezdu i njegove suigrače!

JEZIVO: Bin Laden htio da ubije nogometnu zvijezdu i njegove suigrače!

Prema otkriću novinara ESPN-a, ozloglaženi teroristički lider Osama bin Laden je htio da napravi masakr na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj.

Terorizam već godinama konstantno prijeti najvećim sportskim priredbama, a prema otkriću novinara ESPN Adama Robinsona, nogometni svijet je kataklizmi bio najbliži u ljeto 1998.

Tada je Engleska, kao i u Rusiji, igrala premijerni meč na Svjetskom prvenstvu protiv Tunisa, a Al-Qaeda, na čelu sa ozloglašenim Osamom bin Ladenom, imala je plan da na toj utakmici ubije Davida Beckhama, ali i ostale reprezentativce “Gordog Albiona”.

[su_no1forfootball]

Prema planu terorista, koji se, srećom, skroz izjalovio, trojica njihovih članova bi sa urednim akreditacijama za utakmicu došla na pozicije gdje su se nalazili volonteri i u trenutku kada bi ekipe izlazile na teren prvi bi se zatrčao do Davida Seamana i aktivirao eksplozivnu napravu.

Iste sekunde drugi terorista je trebalo da baci bombu na klupu Engleza, gde su se nalazili David Beckham, Michael Owen i ostali, dok bi poslednji treći terorista u tom momentu zapucao na Alana Shearera, pa na ostale reprezentativce Engleske.

“Čuo sam još tada za neku sličnu priču o teroristima i mogućnosti da nas napadnu, ali ja u svojoj glavi nikada nisam uspeo da povežem da je tako nešto uopšte moguće” rekao je tadašnji izbornik Engleske Glenn Hoddle.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!