NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP OTKRIO: Evo što mu je Virgil van Dijk rekao nakon...

JURGEN KLOPP OTKRIO: Evo što mu je Virgil van Dijk rekao nakon jučerašnje utakmice protiv Arsenala!

Jučer je, u derbiju 11. kola Premier lige, Arsenal na Emiratesu ugostio Liverpool, a rezultat je na kraju glasio 1-1.

Van Dijk trebao postići hat trick protiv Arsenala

‘Redsi’ su poveli u 61. minuti kada je gol postigao James Milner, a za konačnih 1-1 u 82. minuti svoj peti gol u Premier ligi ove sezone postigao je Alexandre Lacazette na asistenciju Alexa Iwobija.

[su_bet365_koeficijenti]

Defanzivac gostiju Virgil van Dijk imao je veliki broj prilika tokom utakmice, nakon koje je treneru Jurgenu Kloppu priznao kako je trebao postići hat trick. Njemački stručnjak je u intervjuu za BBC Sport izjavio: “Podjela bodova je pravedna, Emery može reći isto, ali mi smo imali čiste prilike. Kada je Arsenal krenuo po izjednačenje, bacili su sve karte u napad što je stvarno cool, i mi nismo bili tako kompaktni kao što sam želio da budemo.”

“Previše smo posla prepustili veznjacima. Jedan put nismo uspjeli zaustaviti Alexa Iwobija i upisao je asistenciju kod njihovog gola. Imali su nekoliko prilika, naravno, igrali su kod kuće, trenutno im ide jako dobro. Osvojili smo bod, zaslužili smo bod, mogli smo osvojiti i više, ali se ne osjećam kao da smo izgubili dva boda. Sreo sam Virgila van Dijka nakon utakmice i rekao mi je ‘Trebao sam postići hat trick’. Ja nisam bio dobar nogometaš, ali sam bio dobar u skok igri i danas bih postigao tri gola da sam bio na njegovom mjestu.”

Strijelac jedinog gola za goste James Milner također je bio malo razočaran nakon ovog remija. Rekao je: “Kada ste razočarani bodom protiv Arsenala, to je pozitivna stvar. Stvorili smo dosta prilika i mogli smo postići više golova. Želimo igrati uzbudljiv i dobar nogomet, i s obzirom na igrače koje imamo uvijek ćemo pokušati raditi to, ali u velikim utakmicama ponekad to nije moguće. Osvojili smo bod na kraju, što je dobro, ali moramo pronaći način da budemo bolji pred protivničkim golom u ovakvim utakmicama.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!