NaslovnicaVijestiJURGEN KLOPP OTKRIO: Evo zašto se nada da će De Bruyne zaigrati...

JURGEN KLOPP OTKRIO: Evo zašto se nada da će De Bruyne zaigrati danas protiv Liverpoola!

Danas nas na Anfieldu, u okviru osmog kola Premier lige, očekuje zanimljiv okršaj između trenutno dvije vodeće ekipe u ligi, Liverpoola i Manchester Cityja.

Klopp očekuje nastup De Bruynea

‘Redsi’ i ‘Građani’ su trenutno imaju po 19 osvojenih bodova iz sedam odigranih utakmica, a tim Pepa Guardiole je vodeći zbog nešto bolje gol razlike.

[su_bet365_koeficijenti]

U prethodnih šest utakmica, koliko su ova dva kluba odigrala otkako ih sa klupe predvode Guardiola i Klopp, u prosjeku je postignuto 3,5 golova po utakmici, te nema sumnje kako ćemo i danas gledati uzbudljivu utakmicu, uz dosta postignutih golova. Ipak, napad gostiju bi mogao biti dosta oslabljen, s obzirom da postoji mogućnost da utakmicu propusti jedan od njihovih ključnih igrača Kevin De Bruyne. Belgijski reprezentativac je odigrao samo jednu utakmicu u novoj sezoni, nakon čega je pretrpio povredu koljena. Međutim, piše se kako postoji šansa da on zaigra danas na Anfieldu, a na pitanje novinara kako ga planira zaustaviti ukoliko bude igrao, Jurgen Klopp je dao jako zanimljiv odgovor.

Njemački stručnjak je za Independent rekao: “Da, sto posto bih volio da De Bruyne zaigra danas. Stvarno ga volim kao igrača, njegov talent, poteze i stav. U pravim trenucima donosi prave odluke, iako ni David Silva nije loš kada je to u pitanju. Kevin je u godinama u kojima još uvijek može napredovati.”

Zatim je dodao: “Kada se povrijedio, u augustu? Sada je oktobar, to je stvarno brz oporavak, nevjerovatno. Ne znam što mu se dogodilo, jer u Engleskoj se ne otkrivaju informacije o povredama. Kad sam čuo da se povrijedio, nisam mislio da će se oporaviti tako brzo, ali ukoliko je zdrav, onda još bolje. Želimo pobijediti City, to nije nikakva tajna. Međutim, želimo pobijediti najbolji City, a Kevin De Bruyne je, bez sumnje, dio tog najboljeg Cityjevog tima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!