NaslovnicaVijestiJUVENTUS postigao DOGOVOR za transfer Higuaina: U Chelseaju ponovo ostali praznih ruku!

JUVENTUS postigao DOGOVOR za transfer Higuaina: U Chelseaju ponovo ostali praznih ruku!

Očigledno i izvjesno je da će Gonzalo Higuain će napustiti Juventus u narednim danima. Ime novog kluba je poznato, čeka se samo potvrda iz Juventusa.

Higuain

Juventus je dogovorio prodaju argentinskog napadača, koji je bio meta novog trenera Chelseaja Maurizzija Sarria, s kojim je već surađivao u Napulju. Stoga se činilo da će Higuain vjerojatno završiti na Stamford Bridgeu u slučaju odlaska iz Juventusa. No, londonski klub će očito ostati bez željenog pojačanja, jer će Higuain ostati u Italiji.

>> CHELSEA IMA NOVI PLAN: Evo kako namjeravaju nagovoriti Edena Hazarda da potpiše novi ugovor!

U budućnosti, Higuain će igrati u Milanu, a transfer može doseći vrijednost do 55 milijuna eura. Jedina prepreka transferu mogla bi biti visina plaće koju crveno-crni ne mogu priuštiti.

Higuainov brat i agent Nicolas pregovaraao je dva sata na sastanku s predstavnicima Milana. Dogovor bi trebao biti sljedeći, najprije će ga Milan posuditi, što će ih koštati 20 milijuna, a potom bi ga mogli kupiti i platiti dodatnih 35 milijuna.

[su_live_koeficijenti]

Posudba je neophodana jer će na taj način Milan zadovoljiti zahtjeve financijskog fair-playa.

Higuain je došao u Juventus prije dvije godine iz Napolia, njegov transfer vrijedio je 90 milijuna eura. Za Torinski klub, odigrao je 105 utakmica u svim natjecanjima i postigao 55 golova. U svojoj karijeri postigao je više od 300 golova za klubve i reprezentaciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!