NaslovnicaVijestiOčekivano ili ne?! Kolarov otkrio hoće li slaviti gol protiv Lazija

Očekivano ili ne?! Kolarov otkrio hoće li slaviti gol protiv Lazija

Reprezentativac Srbije i igrač Rome Aleksandar Kolarov otkrio je hoće li će slaviti gol ukoliko ga postigne bivšem klubu Laziju u velikom rimskom derbiju.

slaviti gol

Ugledni italijanski list Gazzetta dello Sport veliku pažnju posvetio je Kolarovu pred Derby della Capitale, nazvavši ga kraljem derbija pred okršaj gradskih rivala na Olimpicu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ne mogu da izbrišem prošlost, ali ako dam gol Laziju neću da skrivam radost. Proslaviću gol”, rekao je Kolarov za Gazzettu.

Srbijanski lijevi bek već je bio strijelac u rimskom derbiju 2009. godine igrajući za Lazio kada je pretrčao praktično cijeli teren, prediblao nekoliko igrača i pogodio za pobjedu od 4:2.

Čovjek bez srama: Evo šta je Gian Piero Ventura rekao nakon otkaza

Robinho otkrio zanimljivu anegdotu: Šta se desilo kada su se na treningu potukli Gattuso i Ibrahimović?

Transfer glasine: City se uključio u borbu za zvijezdu Atletica, Milan dovodi igrača iz Chelseaja, Bayern pronašao zamjenu za Lewandowskog

Sigurno je da će Kolarov biti u fokusu navijača, posebno Lazija, jer ne mogu da mu oproste što je posle “nebesko-plavih” i Manchester Cityja potpisao za Romu.

Kolarov je odigrao 104 utakmice za Lazio u periodu od 2007. do 2010. godine, postigavši 11 golova. 2010. godine prešao je u Manchester City za 22,7 milijuna eura.

Nakon 7 godina provedenih na Etihadu, tokom kojih je postigao 21 gol, uz 37 asistencija u 247 utakmica, preselio se u redove Lazijevog gradskog rivala Romu, za 5 milijuna eura.

Za reprezentaciju Srbije debitirao je 2008. godine, a dres nacionalnog tima nosio je 73 puta. Tom prilikom mrežu je tresao 10 puta, upisavši 11 asistencija.

Utakmica 13. kola Serije A između Rome i Lazija igra se u subotu od 18 sati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!