NaslovnicaVijestiLista igrača kojima ističe ugovor u 2018. godini je nevjerojatna!

Lista igrača kojima ističe ugovor u 2018. godini je nevjerojatna!

Ljetni prijelazni rok je možda bio prije nekoliko tjedana, ali je zimski prijelazni rok vrlo blizu, samo mjesec i pol do otvaranja i mogli bi vidjeti neke velike poslove, možda više nego bilo koji drugi zimski prijelazni rok u povijesti.

Lista igrača

Razlog tome je da nova godina omogućuje igračima koji se približavaju kraju ugovora da započnu pregovore sa zainteresiranim klubovima i u siječnju, neka od najvećih imena svjetskog nogometa mogla bi promijeniti klubove.

Dok će neki igrači na popisu nedvojbeno potpisati nove ponude u nadolazećim tjednima i mjesecima, njihovi klubovi u velikoj mjeri idu na to kako bi osigurali da ne izgube igrača u besplatnom transferu. Arsenal je za ovo najbolji primjer, jer Topnici očekuju kako će Alexis Sanchez i Mesut Ozil, par koji košta 74 milijuna funti, idućeg ljeta napustiti Arsenal.

[su_bonus]

U drugim slučajevima, Barcelona će vjerojatno dati Lionel Messiju cijelu slobodnu Kataloniju, pa čak bi mu i jednoroga dali samo da ne napusti njihove redove u besplatnom transferu. Dok će Nice također da se bori za Mario Balotellija na jugu Francuske.

Jose Mourinho će biti oduševljen da potpiše nove ugovore sa Ander Herrerom i Marouane Fellainijem, kako nitko ne bi mogao reći da oni napuštaju Old Trafford, iako je manje poznato da li se Mourinho tako osjeća i prema Daley Blindu, dok Juventus želi vezati Giorgio Chiellinija još jednu godinu u Torinu.

Nije loš popis igrača koji bi mogli biti na raspolaganju u slobodnom transferu, zar ne? Samo bi možda astronomske plaće morale biti uključene u potpisivanje svih ovih igrača što je mali problem za potencijalne kupce.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!