NaslovnicaVijestiManchester City izrasta u nogometnog velikana: U prošloj sezoni pridružili se društvu...

Manchester City izrasta u nogometnog velikana: U prošloj sezoni pridružili se društvu odabranih! Zarada od koje će vam se zavrtjeti u glavi!

Engleski prvak Manchester City postao je peti klub u Europi koji je zaradio više od pola milijarde funti u jednoj sezoni. Unatoč skupim kupnjama, zaključio je poslovnu godinu s velikim profitom.


Engleska div Manchester City ima iznimnu godinu iza sebe, kako u sportu tako i u poslovnim krugovima. U sportu je osvojio titulu nacionalnog prvaka s rekordnih 100 bodova, a u poslovanju postao je peti europski klub koji je u jednoj sezoni prikazao prihod od 500 milijuna funti ili više.

>> SJAJNA REAKCIJA: Evo kako je Rio Ferdinand reagovao kad je saznao koliko bi vrijedio na današnjem transfer tržištu!

U sezoni 2017/18, City je zaradio 500,5 milijuna funti, ili 560 milijuna eura, i ostvario je također dobit od 10,4 milijuna funti. To znači da je City u posljednjih pet godina povećao prihod od 44 posto, a još impresivnijia je činjenica da je u periodu od deset godina kad je klub postao vlasništvo arapskog milijardera Sheikha Mansoura, prihod porastao za čak šest puta.

[su_bonus]

U prošloj sezoni je City za plaće nogometaša aizdvojio čak 260 milijuna funt, što je drugo mjesto u Premier ligi iza Manchester Uniteda. Do sada su samo Real Madrid, Barcelona, ​​Bayern Munchen i Manchester United zaradili više od pola milijarde funti u jednoj sezoni, te možemo rećei da je City, što se toga tiče ušao u društvo velikih i odabranih.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!