NaslovnicaVijestiMancini otkrio ko će biti novi vođa reprezentacije Italije

Mancini otkrio ko će biti novi vođa reprezentacije Italije

Novi izbornik Azzurra Roberto Mancini otkrio je ko će biti novi vođa reprezentacije Italije, te koga vidi kao mladog talenta od od kojeg očekuje da eksplodira.

Talijani će Svjetsko prvenstvo u Rusiji gledati samo rekreativno, a navijači čekaju predstojeću Ligu nacija i Europsko prvenstvo za dvije godine. U prva tri meča novog izbornika ostvarena je pobjeda protiv Saudijske Arabije, remi protiv Nizozemske, dok su Azzurri poraženi od Francuske 3:1.

Izbornik Roberto Mancini je prilično entuzijastičan na početku svog novog posla, a jedan od prvih poteza mu je bio povratak Marija Balotellija u nacionalni tim.

[su_bet365_app]

“Njegov povratak u tim je vrlo važan za motivaciju. Trebaju mi ​​novi čelnici, a Mario ima kredibilitet da bude taj. Na sreću nije jedini koji je lider momčadi”, rekao je Roberto Mancini koji je trenirao Balotelija u Interu i Manchester Cityju.

“On ima tek 28 godina i on još uvijek može doprinijeti mnogo jr je na svoje fizičke i tehničke mogućnosti dodao i iskustvo. Porastao je u svakom smislu, a s obzirom na to da je nacionalni tim bio predodređen da izgubi potrebni su mi novi lideru” , dodaje Mancini, koji također puno očekuje od mlađeg Federica Chiese.

“S vremena na vrijeme prestanem da ga gledam jer mi se čini da tada putujem kroz vrijeme. Identičan je kao njegov otac Enrico. Iste finte, isto trčanje vrlo sličan šut. Ove godine je jedva postizao golove, ali on ima potencijal i spreman je eksplodira u svakom trenutku “, kaže Mancini, koji je također govorio o osobnoj motivaciji na klupi Azzurra.

“1986. me Bearzot nije pozvao jer se nisam ispričao, 1994. me Arrigo Sacchi nije zvao, 1990. sam bio u sastavu ali me nisu ubacivali u igru. Nisam odigrao ni minutu na Svjetskom prvenstvu i smatram da je to apsurdno, ali većim dijelom je to moja krivica. Sada razmišljam o kvalificiranju na Europsko prvenstvo, ali priznajem da me ideja o Svjetskom prvenstvu već jako udara”, kaže talijanski izbornik.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!