NaslovnicaVijestiMediji ga optužili za nepoštovanje Real Madrida, Isco im odgovorio na pravi...

Mediji ga optužili za nepoštovanje Real Madrida, Isco im odgovorio na pravi način!

Zvijezda Real Madrida i španjolski reprezentativac Isco poručio je novinarima madridskih novina AS da ‘prestanu širiti sr**a’, nakon što su iste novine objavile vijest nakon El Clasica kako je on odbio zagrijati se nakon što mu je Zinedine Zidane to rekao.

Isco odgovorio na optužbe

25-godišnjak danas nije ulazio u igru u porazu svog tima na domaćem terenu visokim rezultatom 0-3 protiv najvećeg rivala za titulu. Golove za Barcelonu su postizali, prvo Luis Suarez na asistenciju Sergija Roberta u 54. minuti, zatim Lionel Messi iz penala deset mintua kasnije, te Aleix Vidal na asistenciju upravo Lionela Messija u sudijskoj nadoknadi.

Uprkos tome što Isco nije ulazio u igru, Zidane je napravio sve tri izmjene. Prva je uslijedila u 66. minuti, nekoliko minuta nakon što je desni bek Dani Carvajal dobio crveni karton zbog igranja rukom. U igru je ušao Nacho umjesto Karima Benzeme. Par minuta kasnije izvršene su i preostale dvije izmjene u isto vrijeme, kada je Matea Kovačića zamijenio Gareth Bale, a Casemira Marco Asensio.

AS je objavio kako se Isco prestao zagrijavati i prije izvršenja te preostale dvije izmjene, što je mladog veznjaka jako naljutilo, te im je odlučio odgovoriti na svom službenom twitter profilu. On je na njihovu vijest napisao: “Prestanite širiti ‘sr**a. Moja preostala dva suigrača su se već spremala da uđu u igru.”

U svojoj verziji događaja, AS je napisao kako je Isco prestao sa zagrijavanjem, te se vratio na klupu za rezervne igrače i prije nego što je Zinedine Zidane odlučio da će u igru ući Asensio i Bale. On je ove sezone odigrao ukupno 22 utakmice u dresu Los Blancosa, te je postigao četiri gola i podijelio isto toliko asistencija.

Ovim porazom, Real Madridu su možda i posljednje nade za osvajanje La Lige ove sezone pale u vodu. ‘Kraljevski klub’ za Kataloncima sada zaostje velikih 14 bodova, ali ima i odigranu utakmicu manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!